Kos

A te legnagyobb függőséged a hatalom iránti vágyad. Mindig mindent irányítani, uralni akarsz, legyen szó tárgyakról, vagy éppen emberekről. Mivel ez jó adag elszántsággal és kitartással párosul, az esetek túlnyomó többségében el is éred a céljaidat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Azonban, ha felküzdötted magadat a ranglétra tetejére, hajlamos lehetsz a zsarnokoskodásra is, pontosan azért, mert az önértékelésed alapja függ attól, mennyire tudod befolyásolni a saját sorsodat és mások életét.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Napi Karmahoroszkóp június 13. – Van néhány remek ötleted a mai napra és a világ készen áll rá, hogy...

Bár megvan az esélye annak, hogy a hatalomszeretetedet jóra használod majd, gyakran sok időnek kell eltelnie, hogy rájöjj, ez mennyire fontos szempont.

Bika

A te legnagyobb függőséged a pénz. Az egész életedet arra teszed fel, hogy pénzt keress, és hódolhass hedonista életszemléletednek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Persze, ahhoz, hogy tényleg élvezd a javakat, nyilván dolgozni is kell, de aligha tudod, hol a határa a munkának.

 

Hétfői Horoszkóp - Ön is csak ember, így egyáltalán nem meglepő, hogy időnként...

Ha mégis úgy döntesz, hogy kicsit lazítasz, akkor gyakran a spórolós éned kerekedik felül rajtad, és alig-alig engeded meg magadnak, hogy tényleg kiélvezd azt, amiért annyit küzdöttél.

 

Ha nem figyelsz, a komplett életed elmehet úgy, hogy semminek sem tudtál igazán hódolni, vagy éppen ellenkezőleg: a túl nagy luxus mindenedet elvitte.

Ikrek

A te legnagyobb függőséged a beszéd. Képtelen vagy befogni a szádat, úgy érzed, még valamit mindig hozzá kell tenned a beszélgetésekhez.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

Akkor is tied az utolsó szó, ha a főnököd éppen eligazít, és nagyon ajánlatos lenne, hogy hallgass. Lehetetlen rád titkot bízni, ha csak egyetlen embernek, de akkor is muszáj elmondanod.

 

Bár sokszor előnyös, hogy nyitott vagy, és gyakran szimpatikus, hogy folyton bájosan fecsegsz, rengeteg esetben hátrányos helyzetbe hoz, hogy tényleg nem tudod, mikor kellene elhallgatni, vagy éppen meg sem szólalni.

Rák

A te legnagyobb függőséged a szerelem. Az életedet szinte kizárólagosan egy dolog mozgatja, ez pedig a szerelem, és vele együtt a család.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

Mondhatjuk bátran, hogy a legtöbb kapcsolatfüggő a rákok közül kerül ki, egyenesen utáljátok, ha egyedül kell lennetek.

 

Neked is lételemed, hogy párkapcsolatban élj, és talán nem is tudatosan, de minden lépést úgy teszel meg az életedben, hogy minél előbb biztos családi hátteret alakíts ki magadnak.

Külső személőnek úgy tűnhet, hihetetlenül önfeláldozó vagy a szerelemért, de sokszor inkább arról van szó, hogy még önmagadról is lemondasz attól tartva, a másik feled elhagy.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: