OROSZLÁN
Július 23–augusztus 22.

Az Oroszlán számára a legnagyobb téli kihívás a napfény hiánya, amitől megcsappan az életkedve.
A Nap életerejét bármilyen módon kész vagy pótolni, pl. csokoládéval vagy szoláriumozással, előbbi azonban súlyos plusz kilókat eredményezhet. A Nap erejét könnyedén megkaphatod, ha mindennap sárga és piros gyümölcsök levét fogyasztod, pl. barackfélé, ananász, ribizli, cseresznye vagy paradicsom levét. A téli időszak a hajadnak sem kedvez, a hideg, száraz, máskor kissé nyúlós, nedves idő fakóvá és töredezetté teszi a hajszálakat. Érdemes a fejbőrödet mindennap pár percig finoman átmasszíroznod, hogy vérbővé tedd a hajhagymák körüli bőrt, és hetente egyszer használj valamilyen olajos, de könnyű hajpakolást. A gyomrodat és keringésedet kímélned kell, ezért a fűszereket, pl. a pirospaprikát és koffeint próbáld meg elkerülni.
TÉLI TIPP: Nagy segítség lehet mindenféle fényterápia, akár egy színes égőkészlet is az otthoni csillárba, a színek ugyanis gyógyító rezgésekkel bírnak, akárcsak a nevetés.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

SZŰZ
Augusztus 23–szeptember 22.

A Szűz számára a tél a befeléfordulás és a tudományos vizsgálódás ideje. Érdemes érdekes olvasnivalókkal, filmekkel és szobai tennivalókkal felszerelkezned. Kiváló időszak ez pl. a szakdolgozatod megírására, szerelésre, rendszerezésre, a lakás rejtett zugainak feltérképezésére és rendrakásra. Céltudatosságod ellenére könnyen depresszióba esel, és kissé fellazulhatnak baráti, emberi kapcsolataid is. Érdemes nagyon sok C-vitamint fogyasztanod pl. csipketea vagy cékla formájában. Az emésztésed szintén érzékeny lehet, kerüld a nehezen emészthető, túl zsíros ételeket és aludj sokat. Bár a tél nem a böjt időszaka, te megkönnyítheted az életed, ha béltisztító ételeket és fűszereket fogyasztasz, pl. kurkumát, zellert és más gumós zöldségeket vagy almát. A hajad ápolására hetente egyszer tejszínes, olajos pakolást alkalmazz.
TÉLI TIPP: Úgy tűnhet, a tél kiváló alkalom a munkahelyi elmaradások felgöngyölítésére, valójában a pihenés időszaka – szánj rá időt!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az ellentétek vonzzák egymást? A horoszkóp szerint nagyon is

MÉRLEG
Szeptember 23–október 22.

Az érzékeny mérlegek a tél során könnyen kibillenhetnek az egyensúlyukból. Ez az időszak igazán kedvez annak, hogy kiállításokra, múzeumokba vagy színházakba, estekre látogass, ami esztétikai élményt nyújt és érzelmileg is feltölt. Az érzelmek egyensúlyához nagyon fontos a napi folyadékfogyasztás stabilizálása,  2-3 liter folyadékot – legyen az ásványvíz vagy tea – el kell fogyasztanod a méreganyagok állandó kiürüléséhez. A veséd dolgát megkönnyítheted, ha mértékkel fogyasztasz sót és cukrot. Érdemes napi szinten bevezetned valamilyen önismereti és meditációs gyakorlatot is, ez lehet mantrameditáció, jóga, illetve bármi olyan gyakorlat, ami feltölt. Fontos, hogy mindig hordj a derekadat védő pamut ruházatot, derékmelegítőt, vastag nadrágot, harisnyát, mert a vesemedence-gyulladás nálad könnyen érkezik.
TÉLI TIPP: Az egyensúlyodat megadja, ha rendszeresen táncolsz vagy valamilyen szép zenét hallgatsz, a fül ugyanis nemcsak a hallás, hanem az egyensúly szerve is.

SKORPIÓ
Október 23–november 21.

A Skorpiók számára a tél lelkiségének, az elmúlás spiritualitásának megélése nagyon könnyű, annál nehezebben viselik azonban a fizikai nehézségeit. Mivel az elmúlás témái és a befeléfordulás szellemisége alapvető természeted, könnyen ráérzel a tél ízére. Érdemes a megszokott éjszakai életmódodat nappalira váltani, különben az egész tél során  alig látsz majd napfényt, amely nem csak az életkedvednek, hanem az egészségednek sem kedvez. A depresszió elkerülésére a legjobb a színes gyümölcsök és saláták fogyasztása. Hajlamos vagy a nőgyógyászati és húgyúti felfázásokra is, ezért a combod, a derekad és a lábad fontos melegen tartanod. Hetente egyszer vegyél valamilyen ülőfürdőt  gyulladáslehúzó gyógynövényekből, pl.: kamilla, cickafark, nyírfakéreg, zsurló. Érdemes elmélyedned a jógafolyamatokban is.
TÉLI TIPP: Hogy a fényt becsalogasd az otthonodba, gyújts mindennap gyertyát, mécseseket és díszítsd az otthonod örökzöldekkel.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: