Mérleg

A Mérlegek rendszeresen a harmóniára, az egyensúlyra törekszenek és folyton két véglet között próbálják megtalálni az arany középutat. Nagyon igyekeznek, hogy megfeleljenek a szerelmüknek és minden erejüket bevetik, hogy hosszú távon is tartalmas kapcsolatot ápolhassanak. Ennek érdekében szívesen meglepik a kedvest különféle ajándékokkal, rendszeresen törekszenek arra, hogy valamilyen nem várt meglepetéssel előrukkolhassanak. A fontosabb eseményeknek főleg megadják a módját, és igazán nagyvonalúak tudnak lenni. Sőt, ők azok, akik rendszeresen kilesik, milyen ajándékkal tudják majd a legnagyobb örömet okozni, így a figyelmességük miatt még inkább szeretve érezheted magadat a kapcsolatban.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Ma talán egy kicsit jobban is elengedheti magát a kelleténél, kedves Mérleg. Máskor is szokott sziporkázni, ám ma mintha elveszítené az önkontrollt és gátlásait. Rá se hederítsen, néha mindenkinek kell egy kis lazaság. Használja inkább ki jókedvét és menjen szórakozni egy erre igazán alkalmas baráti társasággal.

Oroszlán

Az Oroszlán férfiak igazán nagyvonalúak, és szeretik is, ha ezt gondolják róluk. Bár csak úgy nem ajándékoznak meg senkit, aki közel áll a szívükhöz, azt örömmel elhalmozzák figyelemmel, szeretettel és bizony meglepetésekkel is. Ahhoz, hogy ezt a jó szokásukat sokáig megtartsák, az Oroszlánoknak nagyon fontos a visszajelzés – sajnos ez kicsit árnyékolja is az ajándékozás szeretetnyelvét. Azonban az Oroszlánok szívből adnak akkor is, ha ebben megbújik némi önös érdek, és saját egójukat szintén ápolják azzal, hogy bezsebelik a meglepetésért járó hálát és köszönetet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Az elkövetkezendõ idõszakban jobb lesz, ha megerõsíti magát, kedves Oroszlán és felkészül a kemény munkára. Bizony sokszor lehet majd olyan pillanat, amikor azt érezheti, hogy minden lépésével csak nehezebb lesz a képzeletben cipelt homokzsák. Azonban lehet, hogy a nehézséget nem is a munka terhe, mint inkább valamilyen lelki, tudatalatti probléma okozza.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-16 - Ma a kozmosz erõi nagy segítséget nyújthatnak abban, hogy...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: