Halak

A Halak ábrándos művészlelkek, akik sokkal inkább jeleskednek az érzelmi világban, mint a realitás talaján. Az ajándékozást nagyra becsülik, és ők szívüket-lelküket beleteszik a meglepetésekbe, ugyanis jellemző módon saját készítésű ajándékokkal rukkolnak elő. Ez nagyon jól esik neked, ha az ajándékozás a szeretetnyelved, ugyanis ebben az esetben nem a tárgyak anyagi értéke számít, hanem a figyelmesség, a törődés – ezt egy saját készítésű, személyre szabott meglepetésnél semmi sem tudja jobban kifejezni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

A mai egy pihentetõ nap lehet az ön számára, kedves Halak. Valamilyen anyagi bevételhez juthat, ami nagyon megszépíti napját, hiszen ilyenkor egészen belemerül az elintéznivalókba és a vásárolgatásba, amit igencsak szeret, még akkor is, ha csak a háztartás tartalékait töltheti fel újra.

Vízöntő

A Vízöntők nagyon sokoldalúan ki tudják fejezni érzéseiket és gondolataikat, ezért remekül ráéreznek, ha neked éppen az ajándékozás a szeretetnyelved. Meglehetősen önzetlenek a jegy szülöttei és nagy vágyuk, hogy valamit letegyenek az asztalra, segítéségére legyenek az embereknek. Mindez kisebb léptékben ugyan, de a párkapcsolataikban is megmutatkozik: szeretnek a szerelmük kedvére tenni. Ezt általában odaadó figyelemmel érik el, de ha igazán szerelmesek, akkor valóban nagyvonalúvá válnak és elhalmozzák a másikat kisebb-nagyobb ajándékokkal.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Kedves Vízöntõ, ön gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy maga elé helyezi környezete igényeit. Ma is számtalan kéréssel, kérdéssel találja szemben magát, amiket bizony lehet, hogy most nem fog tudni teljesíteni, megválaszolni. Ne bánkódjon, sokszor az is nagy tanulság lehet, ha felmerül egy kérdés, a válasz pedig, meglátja, idõvel jönni fog.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: