Ezek a csillagjegyek nagyon magasra teszik a lécet, amikor a párjukat keresik. Azzal semmi gond, hogy nem érik be kevesebbel, mint akire vágynak, de arra vigyázniuk kell, hogy válogatós természetük miatt nehogy lemaradjanak a valóban értékes emberekről.

1. Az Oroszlán

Az Oroszlán nagyon komolyan veszi a párkapcsolatot, ezért csak olyan társsal kezd, akiről úgy gondolja, felér hozzá, elég jó lehet neki. Ha nincs meg egyenlő mértékben a testi és a lelki vonzalom, esélyt sem ad a másiknak. Ha azonban döntött, kitart a partnere mellett.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

A mai napon a végére érhet egy olyan projektnek, amibõl már csak alig van hátra, mégis úgy érezheti, hogy az utolsó néhány lépést a legnehezebb megtennie. Lehet, hogy még az is felmerülhet önben, hogy annyira nincs már energiája foglalkozni a dologgal, hogy lehet, nem is tudja befejezni ma. Ne gondoljon azonban ilyesmire! Higgyen önmaga erejében és képességeiben. Be fogja tudni fejezni, amit kell, s, ha nem most, akkor néhány óra múlva, de még ma végezhet. Az energiája meg fog jönni, amikor szüksége lesz rá mindehhez, ha most még nem is úgy tûnik!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezeket a dolgokat engedd el a csillagjegyed alapján, hogy csodálatosan induljon az augusztus!

2. A Mérleg

A Mérleg válogatós viselkedése döntésképtelen alkatából fakad.  Hiába ír pro-kontra listákat, nehezen tudja eldönteni, hogy a megfelelő társ mellett teszi-e le a voksát. Csak az a baj, ha túl sokáig őrlődik és hezitál magában, könnyen lemaradhat az igaziról. Leendő párja ugyanis általában nála jóval könnyebben hozza meg a döntéseket.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Az új hírek változásra kényszerítik környezetét, illetve a környezetében dolgozókat. Legyen nyitott minden változásra és próbáljon meg mindent kézben tartani. Tökéletes szervezõkészségére nagy szüksége lehet majd. Számíthat rengeteg telefonhívásra, e-mailekre és könnyen elõfordulhat, hogy rögtönzött konferenciákat is le kell majd szerveznie vagy bonyolítania. Legyen mindig résen és próbáljon meg maximálisan koncentrálni. Ha sikerül minden akadályt megugrania, abból csak profitálhat.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: