Még akkor is, ha éppen nem a tanári pályát választották hivatásuknak. Hiszen nemcsak azok lehetnek jó tanítók, akik az iskola falain belül oktatják a diákokat, de bármely szakmában fontos a jó szakember, és hogy a tudását minél pontosabban, minél érdekesebben adja át másoknak, a kollégáknak vagy a következő generációnak. Persze talán az lehet a legszerencsésebb, ha valaki olyan tanárok kezei közé kerül az iskolában, akik ezekben a jegyekben születtek. Íme, ez az 5 csillagjegy a legjobb tanár mind közül.

Szűz

Valójában nem számít, hogy mit tanítanak a Szűz jegy szülöttei, biztosak lehetünk benne, hogy szeretik azt csinálni és szeretettel is adják tovább a tudásukat. A hallgatóságának nemcsak a tanulás élményét adják, hanem további tudásvágyra sarkallhatják őket. Segíthetnek a tanulóknak abban, hogy végtelen legyen bennük a tudásszomj, mert valójában bennük is végtelen. Még az érdektelen témákat is lenyűgözően érdekesen tudják előadni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Van egy olyan veleszületett képessége, kedves Szûz, hogy, ha kap egy kis szikrát, egy kis lendületet, akkor félelmetes erõvel képes dolgozni. Ezen felül remekül tud mások gondolataiban olvasni, így már az elõtt fel tud készülni egy-egy küzdelemre, feladatra, hogy az megtörtént volna és ez általában elõnybe is helyezi önt. Ez kapcsolataiban is sokszor segíthet, például már akkor véget tud vetni a fájó érzéseknek, amikor azok még el sem kezdõdtek. Ezen tulajdonságainak ma nagy hasznát veheti.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-09-10 - A mai napon a Nap és a Hold együttes mozgásának befolyása által, kissé...

Bika

A Bikák mindig arra törekszenek, hogy a legalkalmasabb, a legjobb technikával adják át a tudásukat. Ezért például nemcsak a saját témájukban igyekeznek maximálisan jártasak lenni, de más területeken is törekszenek a tájékozottságra, hogy megmutathassák az összefüggéseket, a kapcsolatokat az egyes témakörök között. Úgy érezhetik, hogy sosem elég jók, mindig fejlesztik önmagukat. Rendkívül türelmesek, és külön figyelmet fordítanak azokra, akik igénylik azt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: