Te vajon köztük vagy?

Ikrek

Azemélyiségének esszenciális eleme, hogy szinte mindig ellentmondásokba ütközik. Ő az, aki meglehetősen gyakran zavarodik össze saját magán, és könnyen zavarja össze a környezetét is. Amikor magabiztosnak tűnik, valahogy ez a magabiztosság mégis egyik pillanatról a másikra megváltozhat nála.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-21)

Ma könnyen felborultnak érezheti az érzelmi egyensúlyt, harmóniát otthonában, szerettei körében, mert valamelyikük egy kisebb válságon mehet keresztül e téren. Mindehhez még az is párosulhat, hogy, minden igyekezete ellenére, könnyen elutasítással találhatja magát szembe, valahányszor segíteni szeretne, ez most azonban természetes. Legyen türelmes, hagyja kicsit elvonulni szerettét és adjon neki idõt, hogy átgondolhassa maga a dolgait. Ha szüksége lesz önre, hamar jelét adja majd, meglátja!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-03 - A mai napon, szerelmi életében valaki, akarva, vagy akaratlanul is, de keresztülhúzhatja számításait...

Mérleg

Sokan gondolják, mennyire kiegyensúlyozott és magabiztos típus, pedig valójában állandóan meginog. Az álláspontját hajlamos hirtelen megváltoztatni anélkül, hogy bárki észrevenné. Szerelmi ügyekben érvényes rá ez a viselkedés leginkább.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-21)

A mai napon nehéz lehet koncentrálnia, ezért átmenetileg tanulási, vagy értelmezési nehézségei adódhatnak, kedves Mérleg. Ne legyen azonban rest kérdezni, ha probléma merülne fel, hiszen mindenkinél elõfordul az ilyesmi, ám nem mindegy, ki, hogyan reagál az átmeneti blokkra, azaz, hogy tétlenül tudatlanságba süllyed, vagy inkább mer újra kérdezni és tájékozódni, s nem hagyja, hogy pillanatnyi koncentrációhiánya hosszabb távú fennakadást okozzon.

Vízöntő

Bámulatos lélek, ugyanakkor hajlamos lehet rengeteg dolgot megígérni, aminek aztán a felét sem tartja be. Ezért nem csak kiigazodni nehéz rajta, de megbízni sem érdemes benne. Szokása belelkesíteni a környezetét, aztán mire mindenkit lázba hozott, az ő agya már régen más dolgokon pörög.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-21)

A mai napon olyan döntéseket lehet szükséges meghoznia, kedves Vízöntõ, amelyek mindenképpen megkövetelik a logikát és a gyakorlatiasságot. Ne engedje tehát, hogy az érzelmei akár egy percre is befolyásolják döntéseit, mert annak most könnyen katasztrófa lehet a vége. Ha úgy érzi tehát, hogy érzései közbeszólnak, inkább lépjen vissza kettõt, vagy akár napolja is el a döntést egy hûvösebb fejû pillanatára, mintsem érzelmi alapok mellett döntsön. Most semmiképp se!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: