Halak

Ígéreteinek sem feltétlenül érdemes hinni, hiszen vele is gyakran megeshet, hogy olyasmit mond ki, amiről valójában a lelke mélyén pontosan tudja, hogy be sem tartja. Nem akar becsapni senkit sem, az ígéreteket inkább a békesség kedvéért teszi, és azért, hogy megfeleljen a környezete elvárásainak. Teljesen mást mond, és máshogy cselekszik.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai napon meglehetõsen a hatalmába kerítheti egy bizonyos fokú melankólia, kedves Halak, melynek folytán rendkívül lassan, mondhatni, szinte vánszorogva haladhat dolgaival, ráadásul, most, mintha mások is szisztematikusan azért kerülnék társaságát, hogy csak ne kelljen segíteniük önnek. Akár jogos a feltételezés, akár alaptalan, a lényeg végül is az, hogy ma szinte senkire se számíthat, hogy megkönnyítené útját, így, csak egyet tehet, türelemmel és kitartással, megteszi ezt saját maga. Ez most sajnos egy ilyen nap...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Pontosan tudja mit akar, egészen addig, amíg nem jön el a megvalósítás ideje. Addigra ugyanis könnyen lehet, hogy őt is már egészen más dolgok érdeklik. A környezetét viszont alaposan összezavarja a kívülről kiszámíthatatlan viselkedésével.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma sok idejét és energiáját köthetik le, kedves Nyilas, az ön körül, szerettei, barátai körében dúló hatalmi harcok, melyekbe mindkét irányból igyekeznek önt behúzni, maguk mellé állítani. Minden próbálkozásuk ellenére, ezúttal ne foglaljon állást egyik oldalon sem, egyrészt azért, mert önnek mindkét, viaskodó fél egyformán fontos, másrészt pedig azért, mert ezt most nekik kell megoldaniuk egymás között, az ön közvetlen beavatkozása nélkül. Legyen türelmes, de határozott és tudatosítsa eme álláspontját bennük!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a csillagjegyek legnagyszerűbb lelki képessége

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: