A dolgok túlelemzése nem áll messze a Szűz jegy szülötteitől, de ki gondolta volna, hogy éppen ők nem lesznek rajta azon a listán, amelyen azokat a csillagjegyeket állították rangsorba, akik mindenkit kielemeznek. Elég egy rövid beszélgetés, néhány benyomás, és máris mondják a diagnózisukat – akár megállja a helyét, akár csak egy általános véleményről van szó. Persze az intuíció segíthet a helyes vélekedésben másokról. Mutatjuk is, ez az 5 csillagjegy mindenkit kielemez, úgy hiszik, mindenkibe belelátnak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-11)

A mai nap kifejezetten kellemesen telhet, kedves Szûz, ami nem is annyira a körülményeknek, hanem inkább a jó társaságnak lesz köszönhetõ. Ennek jegyében, tegye egy kicsit félre a kritikus jelelmét, s vegye elõ a jókedvét, élvezve ezt a gyönyörû napot!

Ikrek

Erről a csillagjegyről talán kevesen gondolnánk, hogy túlelemzi a környezetében lévő embereket, pedig állítólag megteszik. Sokszor inkább felületesnek tűnhetnek, máskor azonban a semmiségeket is elkezdik analizálni, és olyankor a legkisebb részletek között is találnak összefüggéseket. Jobb, ha a közelükben nem vágunk komoly arcot, mert az Ikrek azonnal megállapíthaja, hogy mi vagyunk a legszomorúbbak a világon…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-11)

A mai nap hihetetlen energiák szabadulhatnak fel önben, kedves Bak, melyeket, ha nem sikerül valahol fizikálisan, mondjuk sportolás, vagy edzés formájában levezetnie, akár komoly feszültségeket is okozhat önben, melyek következtében, elviselhetetlenné is válhat. Legyen bölcs és menjen elébe ennek, s izzassza meg alaposan magát, hisz ez amúgy is jót tesz az egészségnek!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-09 - Ma kissé háttérbe szorulhat szerelmi élete, azonban...

Vízöntő

Mivel a Vízöntők alapvetően bizalmatlanok mindennel és mindenkivel, ezért hajlamosak a legapróbb jeleket és jelzéseket is felnagyítani, csak hogy legyen még egy kifogásuk arra, hogy miért zárkóznak be, hogy miért nem engednek közel magukhoz valakit. Az elemzéseik túlzottan fókuszálnak a negatív tulajdonságokra.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-11)

Bármi is történjék, kedves Vízöntõ, az biztos, hogy ma nem lesz jobb beszélgetõ partner önnél, s ezt mások is megérezhetik. Öntse bátran és nyíltan szavakba akár kínos, vagy mélyre szántó gondolatait is, s közölje a világ felé, mert ha így tesz, s nem tart magában semmit, egy váratlan és nagy fordulatot érhet el az életében!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: