Nem tehetnek róla, próbálnak tenni ellene, mégis mindig megtalálja őket a kétség és a szorongás.

1. Kos

A Kos komolyan képes bepánikolni, mikor elveszíti a kontrollt az események felett. Márpedig az életben elég sok olyan helyzet adódik, mikor nem tudunk mást tenni, mint beletörődni, hogy a dolgok sokszor nem a mi elhatározásaink szerint alakulnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Ma számos pluszkör megfutására kényszerülhet, kedves Kos, egy meglehetõsen kényes üggyel kapcsolatban. Akármennyire is értelmetlennek és rituálisnak tûnnek a dolgok, sajnos mindenképpen szükségesek. Ha véget ér a nap, fáradtan és elnyûtten érhet haza, így alkalmasint egy forró fürdõ, vagy egy kis masszázs most aranyat érhet!

Ebben a csillagjegyben lelki társadra találsz

2. Szűz

A Szűz bármit csinál, a tökéletességre törekszik. Szereti a rendet, a struktúrát. Ám ha a terveit keresztülhúzzák, vagy egy ötlete nem sikerül maximálisra, teljesen összeomlik.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Az érzelmek az asztrális energiák hatására ma igencsak magasba szökhetnek, kedves Szûz! Annál is inkább, mivel a környezetében élõk között mostanában egyesek harapós kedvükben lehetnek, ami ma könnyen konfliktusokhoz vezethet, melyekbõl a legjobb, ha kimarad. Kontrázás helyett, csitítsa inkább a kedélyeket és vezesse rá a többieket a szívbõl jövõ szó hatalmas gyógyító és békítõ erejére!

3. Oroszlán

Ha az Oroszlánnak nincs elég tere, hogy kiengedje az érzelmeit, pánikba esik. Ezért tapasztalhat pánikrohamokat. Ő az a típus, aki a felgyülemlett energiáktól egyszer csak robban, ezért meg kell találnia a módját, hogyan kontrollálhatja jobban az érzéseit.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Ma könnyen lehet, hogy bebizonyosodik, talán érdemes lenne végre máshol keresnie azt, amire oly nagyon vágyik! Mivel több út is vezethet a boldogsághoz, nem kell mindig erõltetni, ami jónak tûnik, ám valójában nem is az. Az igazat megvallva, a makacsság sem éppen erény, ha szerelemrõl, vagy ragaszkodásról van szó. Engedje el, ha valamit el kell, vagy keresse ott, ahol ténylegesen talál is, ne ott, ahol sohasem volt, kedves Oroszlán!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: