Nem tehetnek róla, próbálnak tenni ellene, mégis mindig megtalálja őket a kétség és a szorongás.

1. Kos

A Kos komolyan képes bepánikolni, mikor elveszíti a kontrollt az események felett. Márpedig az életben elég sok olyan helyzet adódik, mikor nem tudunk mást tenni, mint beletörődni, hogy a dolgok sokszor nem a mi elhatározásaink szerint alakulnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-01)

Csillagjegyed alapján megmondjuk milyen anyóst rendelt el neked a sors

2. Szűz

A Szűz bármit csinál, a tökéletességre törekszik. Szereti a rendet, a struktúrát. Ám ha a terveit keresztülhúzzák, vagy egy ötlete nem sikerül maximálisra, teljesen összeomlik.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-01)

A mai napon meglehetõsen energikusnak és elszántnak érezheti magát, s felvértezheti a felismerés: bármire képes lehet, ha igazán akar! Ennek jegyében is érdemes ma nekivágnia a napnak, s meg fog lepõdni, mennyit nyomhat a latba az efféle hozzáállása. A kitûzött célig több út is vezethet, érdemes tehát ismét kihasználni intuitív és egyszersmind logikus gondolkodásmódját, akkor most nagy eredményeket érhet el, amelyekre méltán büszke is lehet!

3. Oroszlán

Ha az Oroszlánnak nincs elég tere, hogy kiengedje az érzelmeit, pánikba esik. Ezért tapasztalhat pánikrohamokat. Ő az a típus, aki a felgyülemlett energiáktól egyszer csak robban, ezért meg kell találnia a módját, hogyan kontrollálhatja jobban az érzéseit.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-01)

Könnyen lehet, hogy ma különleges vonzalmat érezhet valaki iránt, akivel már egy ideje együtt dolgozik, kedves Oroszlán! Ne lepõdjön meg azon sem, ha ez épp fordítva történik, sõt, most még hamar az is képbe kerülhet, hogy az érzés teljes mértékben kölcsönös. Az, hogy mit lép erre, nagyban függhet a helyzettõl, de mindenesetre, nagyon is hízelgõ a közeledés és vonzalom az ön számára. Kérdés, egy új barátról, vagy esetleg egy új szerelemrõl van szó? Ki kéne deríteni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: