Mérleg

A Mérlegek hajlamosak elveszni a személyes kapcsolatok rengetegében. A társaság fontos szerepet játszik az életükben, mások személyiségét, tulajdonságait hajlamosak saját magukra vonatkoztatni, azzal önmagukat azonosítani. Minden helyzetben mérlegelik az előnyöket és a hátrányokat, ezért is nehezebben találják ki, mit akarnak, milyenek is szeretnének lenni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Meglehet, hogy ma egy olyas valakit tisztel meg a bizalmával, aki nem méltó rá, mégis valahogy megeshet rajta a szíve. Ez önmagában még jó tulajdonság is legyen, azonban, nem kis kockázattal is jár, így igyekezzen azért nem túlságosan kiadni magát.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Az egyik leggyakrabban félreértett jegy a Skorpió, de ők maguk is gyakran küzdenek azzal, hogy megértsék önmaguk helyét a világban. Sokszor érezhetik úgy, mintha nem tartoznának sehová, ami szenvedélyes viselkedésüknek is betudható. Mindig gondolkoznak, hajlamosak mindent túlgondolni. A bonyolult érzelmi világukat kellene rendbe tenniük.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezektől a csillagjegyektől tartsd magad távol idén szeptemberben!

Halak

A Halak az a jegy, amelyik a legtöbb időt tölti a saját fantáziavilágában, álmodozva. Ez az álomvilág pedig összezavarhatja őket abban, hogy megismerjék saját magukat, a valódi énjüket amellett, hogy milyenek szeretnének lenni, milyennek képzelik el magukat, amikor álmodoznak, tervezgetnek, elképzelnek valamilyen életet és személyiséget önmaguknak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: