Oroszlán

Erős, magabiztos, domináns személyiség vagy és imádod a királyi bánásmódot. Éppen ezért totálisan megalázónak tartod, ha második esélyekkel kellene kapcsolatokat építened. Ha szakítanak veled vagy te döntesz úgy, hogy véget vetsz egy románcnak, büszkén, felemelt fejjel haladsz tovább és nem nézel vissza. Minél inkább megpróbálnak visszaszerezni, annál jobban taszítod el magadtól a másikat, hiszen te a legjobbat érdemled, és nem mondasz le arról, hogy meg is találod.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai nap kisé befelé fordulhat, így a szokásosnál, jóval zárkózottabbak és elutasítóbbnak tûnhet másoknak, akik frusztrációjuknak élesen hangot is adhatnak. Tolerálja ezúttal viselkedésük, s inkább, egy-két bölcs mondattal csitítsa õket, mintsem heves vitákba bonyolódjon, azzal csak felkavarhatja mai végtelen nyugalmát, ami most oly pihentetõ. Ha teheti, ma szabadságolja magát és elmélkedjen nyugodtan, ha éppen úgy esik jól. Néha ön is megérdemli egy kicsit, hogy visszavonuljon!

Skorpió

Nem sokat gondolkodsz azon, ha elromlik a kapcsolatod. Gyűlölöd a tiszteletlenséget és, ha valaki nem őszinte veled, mérföldekről kiszagolod és, ha így ér véget egy szerelem, soha többet nem akarod látni a pasit. Minden helyzetből te akarsz a legjobban kijönni, vagyis még véletlenül sem fogadod vissza az exedet, hiszen akkor az azt jelentené, hogy meggyengültél és újra beleesel a régi hibákba.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Itt az ideje, hogy ma szó szerint üldögéljen a babérjain, kedves Skorpió, és felhõtlenül élvezze a sikert, mivel kétségtelen, hogy az utóbbi napokban rengeteg mindent sikerült megvalósítania, így méltán kiérdemelte a pihenést, mely, mint tudjuk, akkor esik a legjobban az embernek, ha megérdemelt! Élvezze a helyzetet és az életet! Minden más ráér majd holnap, higgye el.

5 jel, amiből megtudhatod, hogy hamarosan változás áll be az életedbe

Nyilas

Ha ebben a jegyben születtél, nagyon önálló személyiség vagy, szakítás után is. Ha vége a kapcsolatodnak, azonnal éled tovább az életed, úszol az árral és nem fordulsz vissza. Békésen válsz el a másiktól, de minden esetben nyilvánvalóvá teszed, hogy nem adsz esélyt egy második körnek. Az életed egy nagy utazás és, ha valaki lecsatlakozik, soha többet nem fordulsz vissza érte, hiszen annyi új lehetőség áll előtted…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai napon szükségét érezheti, hogy néhány aprósággal, esetleg ötletes, innen-onnan ellesett trükkökkel, feldobja otthonát, kedves Nyilas. Ez mindenképpen egy remek ötlet, hiszen igazán csak akkor lehet a lakás az ember otthona is egyben, ha, ahogy mi is, folyamatosan változik, kicsit érintetlen marad, kicsit megújul. Nos, a mai napi kreatív energiái eme másodiknak fognak kedvezni, így ne késlekedjen. Irány a hobbi-, vagy háztartási bolt és díszítésre fel!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: