3. Nyilas és Kos

A kémia közöttük vitathatatlan. Mindkét jegy nagyon dinamikus, mindig mozgásban vannak, imádnak utazni, érdekes témákról beszélgetni. Igazi lelkitársak, nem csak testileg, hanem intelektuálisan is tökéletesen passzolnak egymáshoz. Lobbanékony természetűek, de szövetségük rendkívül erős. Gyakran megtörténhet, hogy jóbarátként indul a kapcsolatuk, majd végül egymásba szeretnek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai napon kissé összefüggéstelennek, zavarosnak érezheti gondolatait, kedves Nyilas, de persze ez nem szegi kedvét a nagy és izgalmas, új feladatok vállalásától. Annyira azonban legyen ma egy kicsit elõrelátó az ügyben, hogy, ha valami fontosat bíznának most önre, inkább kérjen hozzá egy kis segítséget a végrehajtásban, legalábbis azon részfolyamatok esetében, melyek jelentõs mértékû koncentrációt igényelnek, nehogy félrenézzen valamit, s aztán végül baj legyen belõle.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

4. Ikrek és Vízöntő

Úgy vonzódnak egymáshoz, akár két mágnes. A Vízöntők határozott természetűek, az Ikrek nem annyira, ezért remekül képesek kiegészíteni egymást. A Vízöntők számára az Ikrek rendkívül érdekes, szerethető emberek, az Ikrek számára a Vízöntők pedig képesek biztosítani a stabilitást, az egyensúlyt a párkapcsolatban. Ha összejönnek, nagyon erősen és szorosan fognak egymáshoz kötődni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Vízöntõ, a mai napon igazán energikusnak érezheti magát. Használja ki ezt a löketet és bizonyítsa munkahelyén rátermettségét. Biztos lehet benne, hogy felfokozott teljesítménye másnak is feltûnik majd és kitudja még a végén elõnye is származhat belõle. Ne feledje ki kedvesét se a jóból, munka után találjon ki valamilyen közös programot kettejüknek. Menjenek vacsorázni, moziba vagy épp a parkba sétálni. Biztos lehet benne, hogy energikusságát a késõbbi órákban is kamatoztathatja majd!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a csillagjegyek sötét oldala: nézd meg milyen rossz tulajdonságaid vannak a csillagjegyed szerint

5. Szűz és Bika

Képesek egymásra jó hatással lenni, nagyon elhivatottak, elkötelezettek egymás iránt. Nagy összhangban tudnak élni és dolgozni is. Mindig figyelnek a párjukra, képesek egymást megnyugtatni, megérteni. A világon számukra a párjuk a legfontosabb, mert a másik ember jelenti számukra a boldogságot, az életet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A nap folyamán nagyra értékelheti családja, az irántuk tanúsított szeretetét és törõdését, kedves Bika! Mivel ön rendkívül empatikus és érzékeny arra, ami szeretteivel történik, szinte azonnal megérzi, mikor, mire is van szükségük. Az otthon melegének és biztonságának megõrzésének kulcsa pedig éppen ebben rejlik. Szánjon idõt ma nagyokat beszélgetni családtagjaival, kérdezze meg, mi bántja õket, vagy éppen miért is csattannak ki az örömtõl. Vidítson, vagy éppen beszélgessen, játsszon velük egy nagyot, az önnek is igazán kedvére való lesz majd!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: