Ebben az 5 csillagjegyben nyugodtan megbízhatsz, mert tisztességesek, becsületesek és őszinték is.

1. RÁK

A Rák csillagjegyű személy szigorú erkölcsi szabályok szerint él, nem tűri a hazugságot, és ha valaki mégis átveri, annak nem fog megbocsátani. Nagyom empatikus, együttérző, figyelmes, odaadó és segítőkész. Sosem lenne képes átverni, megcsalni a párját, vagy elrejteni az igazságot előle.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma egy váratlan találkozásra, vagy egyéb interakcióra kerülhet sor, amelynek során az életébe lépõ új, vagy régmúlt ismerõssel, hamar egymásra találnak. Ez a valaki ráadásul megerõsítheti önt abban, amit korábban is gondolt egy ügyrõl, esetleg, hasznos tanácsaival segítheti haladását a késõbbiekben. Ha teheti tehát, mindenképpen szánjon a vele való párbeszédre minél több idõt, hogy jól kiforrja magát a beszélgetés, s így képbe kerülhessen a mielõbbi folytatás is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ő a lelki partnered a csillagjegyed szerint - Ne keresd tovább!

2. OROSZLÁN

Az Oroszlán csillagjegyű személy gyorsan kideríti, ha valaki nem őszinte vele. Ez az ember nyitott, az érzelmeit nem rejti véka alá, képes kifejezni a gondolatait, ezért nem érti meg azt, aki megjátssza magát, aki maszkot visel. Az Oroszlán személy dühbe gurul, ha megtudja, hogy becsapták, és ha valaki nem volt vele őszinte.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma könnyen úgy érezheti, korlátozzák a szabad mozgásában, s blokkolják gondolatait. Könnyen lehet, hogy két tûz között találhatja magát. Míg barátai képviselik véleményükkel az egyik oldalt, addig családja a másikat, s nehéz lehet mindkét irányba hajlani, olyannyira, hogy az állandó maszkviseléstõl már-már el is feledheti, ki is a valós személy alatta. Ma a kialakuló konfliktusok során kénytelen lehet különösen nehéz döntések meghozatalára. Ne feledje, az igazság az egyetlen módja, hogy elkerülje a csapdát és az érzelmi és erkölcsi válságot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: