Amikor szerelmes leszel, hajlamos vagy azt hinni hogy örökké trat, ezért ha a kapcsolat véget ér, az egész világ összetörik számodra.

Rák

Szereted az egész lényedet, és attól a pillanattól kezdve, hogy találkozol valakivel akibe beleszeretsz, nem segít rajtad, de elképzeled hogy nézne ki együtt a jövőtök. Amikor szerelmes leszel, hajlamos vagy azt hinni hogy örökké trat, ezért ha a kapcsolat véget ér, az egész világ összetörik számodra. Mégis hajlandó vagy így látni a világot, és rendkívül megbocsátó vagy. Így ha ír az exed, hogy vissza akar jönni hozzád, te tárt karokkal várod őt a legnagyobb valószínűséggel, azt állítva hogy mindig is tudtad, hogy egymásnak vagytok teremtve.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

A mai egy, a döntéseit tekintve, szélsõséges nap lehet az ön számára, kedves Rák. Szeretne a végére járni felgyülemlett teendõinek, de másrészrõl szívesen lustálkodna is egész álló nap. Sajnos személyisége olyan, hogy, ha nem használja ki idejét valami hasznosra, bizony hamar elkapja a tétlenség érzése. Engedjen hát érzéseinek és intézze dolgait, addig, amíg bele nem fárad, és aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Halak

Elég szentimentális vagy amikor a szerelemről beszélünk. Szeretsz gyorsan hatalmas nagy szerelembe esni. Mégis ha egy kapcsolatod véget ér, nyilván a negatív dolgok miatt, az emlékeidben a pozitív dolgok és a boldogság marad meg. Hajlamos vagy visszatekinteni egy kis nosztalgiázás álltal a régi kapcsolataidra csak a szép időkre emlékezve, a rosszakra nem. Ha az exed visszajön hozzád egy újabb esélyért könyörögve, adni fogsz neki egyet azzal a reménnyel, hogy az összes emlékedben élő pozitív dolgot visszahozza az életedbe.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Nagyon sok energiát kivehet önbõl az, hogy az élet minden területén sikerrel helytálljon, azonban, ha sikerül rendben végeznie a mai teendõivel, egy igen nagy lépést tehet elõre. Mivel azonban az elvesztett energiákat valahogy szükséges pótolni is, hogy megmaradjon a jó teljesítmény, mindenképpen vegye komolyan a pihenést, és fõleg, a szellemi kikapcsolódást is.

Mérleg

Te tényleg a jót akarod látni az emberekben, és ez dicséretes. Azt akarod hogy a dolgok békésen és nyugodtan menjenek, és ha egy kapcsolat véget ért, az mindent eldob az életed egyensúlyából. Annak ellenére hogy fáj, idegesít ha az exed nem tér vissza és kér második esélyt, akkor megpróbálod átgondolni hogy talán mégis te lehettél a hibás, vagy mindketten hibásak voltatok az első alkalommal amiért nem jött össze, és átgondolod az összes kérdést összeegyeztetve, hogy második nekifutásra menne e a dolog.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Bármennyire is azt sugallja mai világunk, az állandó hajtásnak általában csak ritkán van jó vége, s ezt annál is inkább érdemes szem elõtt tartani, mert, ha folyton, teljes kimerülésig dolgozik, az elsõ, ami erre rámehet, az, az egészsége, ami viszont pótolhatatlan. Ennek tükrében, fogja kicsit szigorú pihenõre magát, mihelyt teheti, kedves Mérleg, bármennyi dolga is legyen még, mert van, ami mindennél többet ér, s ez nem feltétlenül a túlzó szakmai teljesítmény...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: