Amikor szerelmes leszel, hajlamos vagy azt hinni hogy örökké trat, ezért ha a kapcsolat véget ér, az egész világ összetörik számodra.

Rák

Szereted az egész lényedet, és attól a pillanattól kezdve, hogy találkozol valakivel akibe beleszeretsz, nem segít rajtad, de elképzeled hogy nézne ki együtt a jövőtök. Amikor szerelmes leszel, hajlamos vagy azt hinni hogy örökké trat, ezért ha a kapcsolat véget ér, az egész világ összetörik számodra. Mégis hajlandó vagy így látni a világot, és rendkívül megbocsátó vagy. Így ha ír az exed, hogy vissza akar jönni hozzád, te tárt karokkal várod őt a legnagyobb valószínűséggel, azt állítva hogy mindig is tudtad, hogy egymásnak vagytok teremtve.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-04)

Úgy érzi, egy kis környezetváltozásra lenne szüksége? Hát teremtse meg, még, ha, az csak a lakás bizonyos mértékû átrendezésével is testesíthetõ meg. Akármilyen apró változásban is gondolkodjék, az ma aranyat fog érni és nagyon energetizálólag hathat testére és lelkére egyaránt! Alkalmasint az is elég ehhez, hogy, ha más nem, kicsit kimozdul otthonról, például kiránduljon egyet egy olyan helyen, ahol eddig még sohasem járt, de mindig is szeretett volna. Ez esetben természetesen a társaságról se feledkezzen meg, vigyen egy jó barátot, vagy kedvesét, mindkét esetben remekül fogják magukat érezni, s önnek most pontosan erre van szüksége!

Halak

Elég szentimentális vagy amikor a szerelemről beszélünk. Szeretsz gyorsan hatalmas nagy szerelembe esni. Mégis ha egy kapcsolatod véget ér, nyilván a negatív dolgok miatt, az emlékeidben a pozitív dolgok és a boldogság marad meg. Hajlamos vagy visszatekinteni egy kis nosztalgiázás álltal a régi kapcsolataidra csak a szép időkre emlékezve, a rosszakra nem. Ha az exed visszajön hozzád egy újabb esélyért könyörögve, adni fogsz neki egyet azzal a reménnyel, hogy az összes emlékedben élő pozitív dolgot visszahozza az életedbe.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-04)

Ma meglehetõsen sokan kereshetnek önön fogást, kedves Halak, így számos szurkálódó, piszkálódó megnyilvánulással találhatja a mai nap folyamán szembe magát. Bármennyire is próbálják azonban mások kihozni a sodrából, ne engedje, inkább bízzon továbbra is rendületlenül az észérvek erejében. Ha valakit ennek ellenére lehetetlen helyre billentenie, akkor nem is érdemes az illetõvel tovább próbálkozni, inkább vonuljon el és hagyja magára az ilyen reménytelen eseteket! Kár rájuk pazarolni gondolatait!

Mérleg

Te tényleg a jót akarod látni az emberekben, és ez dicséretes. Azt akarod hogy a dolgok békésen és nyugodtan menjenek, és ha egy kapcsolat véget ért, az mindent eldob az életed egyensúlyából. Annak ellenére hogy fáj, idegesít ha az exed nem tér vissza és kér második esélyt, akkor megpróbálod átgondolni hogy talán mégis te lehettél a hibás, vagy mindketten hibásak voltatok az első alkalommal amiért nem jött össze, és átgondolod az összes kérdést összeegyeztetve, hogy második nekifutásra menne e a dolog.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-04)

A munkájában, feladataiban tanúsított hozzáállásának köszönhetõen nagyban megnövekedhet felettesei irányából az önbe vetett bizalom, s ez ma ünnepelésre adhat okot. Nem érdemes azonban túl nagy léptékekben gondolkodnia most ezzel kapcsolatban, inkább igyekezzen csak mindössze egyetlen, az ön számára jelenleg a legfontosabb emberrel pezsgõt bontani, s elmerülni az éjszakába, ugyanis az ilyen elégedetten eltöltött éjszakákat kár lenne mások butaságaira pazarolni...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: