Amikor szerelmes leszel, hajlamos vagy azt hinni hogy örökké trat, ezért ha a kapcsolat véget ér, az egész világ összetörik számodra.

Rák

Szereted az egész lényedet, és attól a pillanattól kezdve, hogy találkozol valakivel akibe beleszeretsz, nem segít rajtad, de elképzeled hogy nézne ki együtt a jövőtök. Amikor szerelmes leszel, hajlamos vagy azt hinni hogy örökké trat, ezért ha a kapcsolat véget ér, az egész világ összetörik számodra. Mégis hajlandó vagy így látni a világot, és rendkívül megbocsátó vagy. Így ha ír az exed, hogy vissza akar jönni hozzád, te tárt karokkal várod őt a legnagyobb valószínűséggel, azt állítva hogy mindig is tudtad, hogy egymásnak vagytok teremtve.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma kulcsszerepet játszhat életében az érzékenység. Hogy otthonában ki ne billenjenek a dolgok egyensúlyi állapotukból, némi plusz energiát lehet kénytelen befektetni, ám, szerencsés esetben, ez elegendõnek is ígérkezik a komolyabb viták elkerülésére és a harmónia fenntartására. Kulcsfontosságú lehet a problémamegoldásban, ha beismeri hibáit és másokat is arra buzdít, õszintén mondják meg, mi nyomja a szívüket. Ha minden szerencsésen alakul, egy, családi körben megélt, igen meghitt és szeretetteljes este lehet a jutalom! Higgye el, ez mindent megér!

Halak

Elég szentimentális vagy amikor a szerelemről beszélünk. Szeretsz gyorsan hatalmas nagy szerelembe esni. Mégis ha egy kapcsolatod véget ér, nyilván a negatív dolgok miatt, az emlékeidben a pozitív dolgok és a boldogság marad meg. Hajlamos vagy visszatekinteni egy kis nosztalgiázás álltal a régi kapcsolataidra csak a szép időkre emlékezve, a rosszakra nem. Ha az exed visszajön hozzád egy újabb esélyért könyörögve, adni fogsz neki egyet azzal a reménnyel, hogy az összes emlékedben élő pozitív dolgot visszahozza az életedbe.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Kedves Halak, a mai napon a költekezés és a hosszú távú projektek kerülnek gondolatai középpontjába. Egy nagy váratlan fordulat köszönt be az életébe. Magabiztosnak kell lennie és ez a magabiztosság egy újabb lendületet adhat az ön párkapcsolatának is. Gondolkodjon el pénze befektetésén egy ingatlanba vagy akár saját otthon felújításába.

Mérleg

Te tényleg a jót akarod látni az emberekben, és ez dicséretes. Azt akarod hogy a dolgok békésen és nyugodtan menjenek, és ha egy kapcsolat véget ért, az mindent eldob az életed egyensúlyából. Annak ellenére hogy fáj, idegesít ha az exed nem tér vissza és kér második esélyt, akkor megpróbálod átgondolni hogy talán mégis te lehettél a hibás, vagy mindketten hibásak voltatok az első alkalommal amiért nem jött össze, és átgondolod az összes kérdést összeegyeztetve, hogy második nekifutásra menne e a dolog.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A mai nap, bármennyi dolgai is legyen, kedves Mérleg, igyekezzen minél több idõt szentelni magára. Amint teheti, menjen el vásárolni, vagy éppen, enni egy finomat, esetleg csak haza, pihenni, kikapcsolódni egy kicsit. Akárhogy is, a lényeg, hogy ma semmiképpen se hajtsa túl magát, mert az most akár egészségügyi következményekkel is járhat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: