Amikor szerelmes leszel, hajlamos vagy azt hinni hogy örökké trat, ezért ha a kapcsolat véget ér, az egész világ összetörik számodra.

Rák

Szereted az egész lényedet, és attól a pillanattól kezdve, hogy találkozol valakivel akibe beleszeretsz, nem segít rajtad, de elképzeled hogy nézne ki együtt a jövőtök. Amikor szerelmes leszel, hajlamos vagy azt hinni hogy örökké trat, ezért ha a kapcsolat véget ér, az egész világ összetörik számodra. Mégis hajlandó vagy így látni a világot, és rendkívül megbocsátó vagy. Így ha ír az exed, hogy vissza akar jönni hozzád, te tárt karokkal várod őt a legnagyobb valószínűséggel, azt állítva hogy mindig is tudtad, hogy egymásnak vagytok teremtve.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-27)

Helyezze ma a hangsúlyt kapcsolataira kedves Rák. Ma mindenkivel könnyedén meg tudja találni a közös hangot, s ezáltal sikerül megértetni magát, illetve elég türelmes lesz ahhoz, hogy nyisson partnere, barátai álláspontja felé is. Kedvesével a kellemes beszélgetések után könnyen kialakulhat egy romantikus este, amikor végre ismét egymásra találhatnak.

Ezeknek a csillagjegyeknek a legnagyobb az önbizalma

Halak

Elég szentimentális vagy amikor a szerelemről beszélünk. Szeretsz gyorsan hatalmas nagy szerelembe esni. Mégis ha egy kapcsolatod véget ér, nyilván a negatív dolgok miatt, az emlékeidben a pozitív dolgok és a boldogság marad meg. Hajlamos vagy visszatekinteni egy kis nosztalgiázás álltal a régi kapcsolataidra csak a szép időkre emlékezve, a rosszakra nem. Ha az exed visszajön hozzád egy újabb esélyért könyörögve, adni fogsz neki egyet azzal a reménnyel, hogy az összes emlékedben élő pozitív dolgot visszahozza az életedbe.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-27)

Valószínûleg, ma kifejezetten mehetnékje van, amikor is semmi kedve sincs egyhelyben ülni. Ennek megfelelõen, ragyogó ötlet lehet most részt venni egy nagy összejövetelen, vagy társadalmi eseményen, de akár csak egy séta a városban, az embereket nézve, hova mennek, mit csinálnak, is kikapcsoló és inspiráló lehet. Szép napot, kedves Halak! Ússzon az árral!

Mérleg

Te tényleg a jót akarod látni az emberekben, és ez dicséretes. Azt akarod hogy a dolgok békésen és nyugodtan menjenek, és ha egy kapcsolat véget ért, az mindent eldob az életed egyensúlyából. Annak ellenére hogy fáj, idegesít ha az exed nem tér vissza és kér második esélyt, akkor megpróbálod átgondolni hogy talán mégis te lehettél a hibás, vagy mindketten hibásak voltatok az első alkalommal amiért nem jött össze, és átgondolod az összes kérdést összeegyeztetve, hogy második nekifutásra menne e a dolog.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-27)

Nem várt látogatók kopogtathatnak ajtaján, kedves Mérleg, hogy megvitassanak a közösséget érintõ dolgokat. A beszélgetés néhol éles szóváltássá is fajulhat, ám ön remekül kézben tudja tartani a dolgokat, így hamar élére áll a vitának és megmutatja a kompromisszumos utat, amivel mindenki elégedett lehet. Legyen türelmes és érveljen részletesen, akkor kerülheti el legkönnyebben a félreértéseket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: