Amikor szerelmes leszel, hajlamos vagy azt hinni hogy örökké trat, ezért ha a kapcsolat véget ér, az egész világ összetörik számodra.

Rák

Szereted az egész lényedet, és attól a pillanattól kezdve, hogy találkozol valakivel akibe beleszeretsz, nem segít rajtad, de elképzeled hogy nézne ki együtt a jövőtök. Amikor szerelmes leszel, hajlamos vagy azt hinni hogy örökké trat, ezért ha a kapcsolat véget ér, az egész világ összetörik számodra. Mégis hajlandó vagy így látni a világot, és rendkívül megbocsátó vagy. Így ha ír az exed, hogy vissza akar jönni hozzád, te tárt karokkal várod őt a legnagyobb valószínűséggel, azt állítva hogy mindig is tudtad, hogy egymásnak vagytok teremtve.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma semmi sem az, aminek látszik, kedves Rák, így legyen nagyon óvatos, s fontolja meg alaposan, mire is mond igent, ugyanis az hosszútávon, sok munkával járhat, ha meggondolatlanul cselekszik! Legyen kritikus, de ettõl függetlenül persze ne is utasítson el kategorikusan semmit, hiszen ma esélye van egy olyan ajánlatra is, ami hosszútávon utat nyithat a sikerhez!

Halak

Elég szentimentális vagy amikor a szerelemről beszélünk. Szeretsz gyorsan hatalmas nagy szerelembe esni. Mégis ha egy kapcsolatod véget ér, nyilván a negatív dolgok miatt, az emlékeidben a pozitív dolgok és a boldogság marad meg. Hajlamos vagy visszatekinteni egy kis nosztalgiázás álltal a régi kapcsolataidra csak a szép időkre emlékezve, a rosszakra nem. Ha az exed visszajön hozzád egy újabb esélyért könyörögve, adni fogsz neki egyet azzal a reménnyel, hogy az összes emlékedben élő pozitív dolgot visszahozza az életedbe.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma fantáziája és pozitív életszemlélete nagyot lendíthet a dolgain, amennyiben szabadjára engedi képzeletét, s nem hagyja, hogy kicsinyes apróságok korlátozzák. Rendkívüli tisztánlátása egyenes út a sikerhez, kedves Halak! Csakis önmagára hallgasson most, senki másra, mert önnek van igaza!

Mérleg

Te tényleg a jót akarod látni az emberekben, és ez dicséretes. Azt akarod hogy a dolgok békésen és nyugodtan menjenek, és ha egy kapcsolat véget ért, az mindent eldob az életed egyensúlyából. Annak ellenére hogy fáj, idegesít ha az exed nem tér vissza és kér második esélyt, akkor megpróbálod átgondolni hogy talán mégis te lehettél a hibás, vagy mindketten hibásak voltatok az első alkalommal amiért nem jött össze, és átgondolod az összes kérdést összeegyeztetve, hogy második nekifutásra menne e a dolog.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma kissé belegázolhatnak lelkébe azzal, hogy amellett, hogy nem értik önt, még tiszteletbe sem akarják tartani dolgait, magánéletét. Ami sok, az sok! Kérje ki magának az effajta viselkedést, kedves Mérleg, de természetesen, csak önhöz méltó módon, diplomatikusan és elegánsan. Ne adja meg nekik azt az örömet, hogy lesüllyed az õ szintjükre. Ha így tesz, az erkölcsi gyõzelem már biztosan az öné és ez a legfontosabb!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: