Akár hiszed, akár nem, a csillagjegyed sokat elárul arról, ki vagy, és arról is, hogy mi vonzza köréd az embereket. Persze mindenki más, ezért nem minden előnyös tulajdonság egyezhet a személyiségeddel, de meg fogsz lepődni a váratlan átfedéseken. Még ha magadon nem is veszed észre ezeket a tulajdonságokat, másokon talán igen. Ha pedig ismered a nagy vonalakban felvázolt személyiségüket a csillagjegyük alapján, ez remek támasz lehet a kapcsolatok kialakításakor, vagy szimplán a mindennapi kommunikációban. Az alábbiakban mind a 12 jegynek felsoroltuk azon tulajdonságait, amik mágnesként vonzzák hozzájuk az embereket.

Kos: Törtető személyiség és a „meg tudom csinálni” attitűd

A vörös bolygó, azaz a Mars által uralt jegy szülöttei bírnak egyfajta erős, „ne akarj összetűzésbe kerülni velem”-kisugárzással. Ez a Tűz elemű jegy megállíthatatlan, akaratuknak senki sem szabhat határokat. Barátaik és szeretteik sokszor irigylik őket magabiztosságukért.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - Ne tegye tönkre a személyes kapcsolatait a túlérzékenységével ezekben a napokban.

Bika: Türelem és érzékiség

A Bika jegy szülöttei körül egyszerűen jól esik lenni. Őszinték, megbízhatóak, és mindig nyitottak az élet adta örömökre. Remek társaság egy kiadós vacsorához, és egy maratoni sorozatnézéshez is!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: Ész és alkalmazkodás

Fergetegesek és intellektuálisak, ezek az Ikrek veleszületett tulajdonságaik, amellett, hogy mindig akad pár történet a tarsolyukban, és remek elbeszélők. Nincs a világon olyan dolog, amit egy Ikrek ne tudna véghezvinni, és a világ nem tudja nem csodálni a kaméleonhoz hasonló személyiségüket. Ne feledd: Az Ikrek, nevükből adódóan, könnyedén lavíroznak minimum két személyiség között, anélkül, hogy az bármilyen problémát okozna bárkinek is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák: Kivételes memória és erős empátia

A Rák a Zodiákus legérzékenyebb jegye, nosztalgikus és hihetetlenül befogadó, velük született érzelmi hatodik érzékkel bírnak. Gondoskodó és empatikus természetük is kivételes, ezért vigyázz, hogy soha ne bántsd meg őket vagy egy szerettüket. Ez a Víz elemű jegy megbocsát ugyan, de nem felejt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntõl, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: