Akár hiszed, akár nem, a csillagjegyed sokat elárul arról, ki vagy, és arról is, hogy mi vonzza köréd az embereket. Persze mindenki más, ezért nem minden előnyös tulajdonság egyezhet a személyiségeddel, de meg fogsz lepődni a váratlan átfedéseken. Még ha magadon nem is veszed észre ezeket a tulajdonságokat, másokon talán igen. Ha pedig ismered a nagy vonalakban felvázolt személyiségüket a csillagjegyük alapján, ez remek támasz lehet a kapcsolatok kialakításakor, vagy szimplán a mindennapi kommunikációban. Az alábbiakban mind a 12 jegynek felsoroltuk azon tulajdonságait, amik mágnesként vonzzák hozzájuk az embereket.

Kos: Törtető személyiség és a „meg tudom csinálni” attitűd

A vörös bolygó, azaz a Mars által uralt jegy szülöttei bírnak egyfajta erős, „ne akarj összetűzésbe kerülni velem”-kisugárzással. Ez a Tűz elemű jegy megállíthatatlan, akaratuknak senki sem szabhat határokat. Barátaik és szeretteik sokszor irigylik őket magabiztosságukért.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-13)

Amennyiben mostanában volt valami, amivel nem igazán boldogult, kedves Kos, úgy ma szinte gyerekjáték lesz azt megoldania, így érdemes a napot az ilyen ügyeknek szentelnie. Az este továbbá, igencsak alkalmas lehet arra is, hogy leüljön végre komolyan beszélgetni egy olyas valakivel, akivel már régóta akad egy problémás, közös ügyük, ugyanis most annak is nagy eséllyel tehetnek pontot a végére.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-14 - Ma akkor hozhatja ki a legtöbbet szerelmi életébõl....

Bika: Türelem és érzékiség

A Bika jegy szülöttei körül egyszerűen jól esik lenni. Őszinték, megbízhatóak, és mindig nyitottak az élet adta örömökre. Remek társaság egy kiadós vacsorához, és egy maratoni sorozatnézéshez is!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-13)

Amennyiben ma úgy érezné, kedves Bika, hogy nem igazán alakul minden úgy, ahogy eltervezte, ne essen melankóliába ettõl, inkább kapja össze még inkább magát, s mutassa mag, hogy mire is képes, s, hogy mi-minden is munkál önben legbelül. Ha sikerül összpontosítania, s kihoznia magából a maximumot, bámulatos dolgokra lehet képes, csak bízzon a saját erejében!

Ikrek: Ész és alkalmazkodás

Fergetegesek és intellektuálisak, ezek az Ikrek veleszületett tulajdonságaik, amellett, hogy mindig akad pár történet a tarsolyukban, és remek elbeszélők. Nincs a világon olyan dolog, amit egy Ikrek ne tudna véghezvinni, és a világ nem tudja nem csodálni a kaméleonhoz hasonló személyiségüket. Ne feledd: Az Ikrek, nevükből adódóan, könnyedén lavíroznak minimum két személyiség között, anélkül, hogy az bármilyen problémát okozna bárkinek is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-13)

A mai egy meglehetõsen izgalmas napnak ígérkezik az ön számára, kedves Ikrek, amikor is, bõven adódhat alkalma arra, hogy megmutassa, mit tud, mi-minden is rejlik önben. Mivel fokozottan igaz lesz ez a munkájára, így ott van rá a legnagyobb esély, hogy learassa a babérokat. Este ne feledje meg is ünnepelni, ha valami nagyon jó dolog történik ma önnel, hogy barátai, szerettei is osztozhassanak örömében!

Rák: Kivételes memória és erős empátia

A Rák a Zodiákus legérzékenyebb jegye, nosztalgikus és hihetetlenül befogadó, velük született érzelmi hatodik érzékkel bírnak. Gondoskodó és empatikus természetük is kivételes, ezért vigyázz, hogy soha ne bántsd meg őket vagy egy szerettüket. Ez a Víz elemű jegy megbocsát ugyan, de nem felejt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-13)

A ma jelszava a mértékletesség legyen, kedves Rák, legyen szó bármirõl is! Ne egyen, igyon túl sokat, s ne erõltesse meg magát túlságosan semmiért sem, mert ezek akár kisebb egészségkárosodáshoz is vezethetnek ma, ugyanakkor, ha csínján bánik az ilyesmivel, azt többszörösen meghálálhatja ma szervezete, hisz váljuk be, az ember közérzete is jobb, ha nincs elnehezülve, vagy éppen nem fáj semmije.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: