Nyilas

Nyilas jegyűként rémesen gyűlölöd a bezártságot. Szó szerint és átvitt értelemben is téged a monoton, unalmas és egyhangú munka, aminek talán túlzottan sok értelmét sem látod, valósággal az őrületbe kerget!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Bak jegyűként képtelen vagy elviseli a „ragacsokat”, vagyis a társfüggő, a túlzottan ragaszkodó embereket, akik szinte csüngenek a másikon. Mottód nem véletlen lehetne a „tanuljon meg mindenki egyedül boldogulni”.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerinted szokott flörtölni a párod? Csillagjegye elárulja mennyire hű hozzád!

Vízöntő

Vízöntő jegyűként hihetetlenül felbosszant, amikor mások ignorálnak, vagyis semmibe vesznek téged. Főleg azoktól esik igazán rosszul ez a hozzáállás, akikről úgy gondolnád, jobban ismernek ennél. A világról tett igazságtalan felvetésekkel is ki lehet téged űzni a világból.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Halak jegyűként nagyon felidegesít, amikor egyszerűen nem tudod megértetni magad a többiekkel. Nagyon bosszant, amikor akárhogy magyarázol valamit, mégsem értik, mire gondolsz, de a bántó cinizmus sem a te világod.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: