Mérleg

Mérleg jegyűként téged a leginkább az bosszant fel, ha látod, hogy valaki úgy végzi a dolgát, hogy egyáltalán nem is ért hozzá. Szereted a rendszert, és utálod, ha valaki felrúgja a szabályokat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Mérleg. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Skorpió

Skorpió jegyűként szívből megveted a hazug embereket, de rendesen fel lehet húzni téged a mellébeszéléssel is. Egyszerűen fel nem foghatod, miért nem lehet egyenesen megmondani az igazságot, még ha az esetleg fájdalmas is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Skorpió, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Nyilas

Nyilas jegyűként rémesen gyűlölöd a bezártságot. Szó szerint és átvitt értelemben is téged a monoton, unalmas és egyhangú munka, aminek talán túlzottan sok értelmét sem látod, valósággal az őrületbe kerget!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Nyilas, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: