Bak

Bak jegyűként képtelen vagy elviseli a „ragacsokat”, vagyis a társfüggő, a túlzottan ragaszkodó embereket, akik szinte csüngenek a másikon. Mottód nem véletlen lehetne a „tanuljon meg mindenki egyedül boldogulni”.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma úgy érezheti, hogy kifejezetten elszigetelõdött mostanában a nagy átlagtól, s csak néhány ember érti meg igazán. Ez valóban nem egy téves következtetés, kedves Bak, de higgye el, jobb is ez így. Inkább csupán néhány, de igaz barát, mint egy csomó ismerõs, haver, cimbora, vagy barátnõ, akik aztán, amikor éppen nem túl rózsás a helyzet, hirtelen pont sohasem érnek rá semmire... A többieknek tehát elég csak azt látni önben, amit szívesen megmutat nekik is.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként hihetetlenül felbosszant, amikor mások ignorálnak, vagyis semmibe vesznek téged. Főleg azoktól esik igazán rosszul ez a hozzáállás, akikről úgy gondolnád, jobban ismernek ennél. A világról tett igazságtalan felvetésekkel is ki lehet téged űzni a világból.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma igen változékony lehet ön körül a hangulat, kedves vízöntõ. Ezen szélsõséges hangulatingadozások miatt ön is könnyen azt érezheti, hogy egyik percben minden tökéletes, erõsnek és kitartónak hiszi magát, míg egy kis idõ múlva meg már minden olyan megkeseredettnek tûnik, s erejét veszti. Ezt a jelenséget tovább fokozhatja, hogy néha kicsit túl sok energiáját is pazarolja mások megsegítésére, sõt, sokszor olyanokéra, akik talán meg sem érdemlik, s ettõl maga is vegyes érzelmekkel telítõdhet, melyek néha túlcsordulnak. Próbálja meg valahogy belõni az arany középutat!

Erről hazudsz a leggyakrabban a csillagjegyed szerint

Halak

Halak jegyűként nagyon felidegesít, amikor egyszerűen nem tudod megértetni magad a többiekkel. Nagyon bosszant, amikor akárhogy magyarázol valamit, mégsem értik, mire gondolsz, de a bántó cinizmus sem a te világod.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Próbáljon meg ma nem túl sok idõt tölteni egy-egy kérdéssel, kedves Halak! Erre most azért van szükség, mert, az életének bizonyos területén való lemaradásának fõbb oka az, hogy annyira törekszik néha a dolgok megértésén, hogy szinte teljesen elveszik a részletekben. Alapossága persze alapvetõen jó dolog, de annak túlzásba vitele már nem. Gyakorolja ma tehát a gyors döntéshozatalt, s a dolgok átfogó szemléletét, akkor sokat haladhat és persze fejlõdhet a mai nap során! Nem fog csalódni meglátja!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: