Menni vagy maradni? Érdemes a párkapcsolatért küzdeni, avagy itt az ideje továbbállni? Bizonyos helyzetekben azonban senki sem hezitál, tudja, hogy a párkapcsolat menthetetlen, s a szakítás mellett dönt, hogy a jövőben máshol kereshesse a boldogságot. Lássuk, mely az első számú szakítóok az egyes csillagjegyeknél!

A Kos

Amint a szenvedély kezd eltűnni a kapcsolatból, a Kos szinte azonnal a szakításon gondolkodik. Ő ugyanis mindig magas hőfokon ég, s esze ágába sincs olyan dologra pazarolni az idejét, amiért nem lelkesedik. S ez az élete minden területére érvényes. Épp ezért soha nem marad olyan párkapcsolatban, amely mellőzi a szenvedélyt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítõkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

A Bika

Ha már nem bízik a párjában, a Bikának nincs maradása. A bizalom nála alapvető szerepet játszik a párkapcsolatában. Az egyik leghűségesebb csillagjegyként biztosnak kell lennie, hogy mindig számíthat a társára, még a legrosszabb időszakokban is. S ez nincs meg, inkább a szakítás mellett dönt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsõként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Bika!

Az Ikrek

Az Ikrek gyorsan otthagyja a párját, ha úgy érzi, nem működik közöttük a párbeszéd. A csillagjegy számára a beszélgetés lételem, a kommunikáció az egyetlen út ahhoz, hogy két ember egyre közelebb kerüljön egymáshoz. Egy olyan viszony, amelyben nem beszélget a másikkal, szóba sem jöhet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Ikrek! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

A Rák

Amikor kétségek kezdik gyötörni a Rák csillagjegyet a párja érzéseit illetően, az nála bizonyosan a párkapcsolat végét jelenti. Ő ugyanis érzelmileg mindenkor a párja támogatására szorul, s szüksége van rá, hogy folyamatosan érezze a társa szerelmét. E nélkül nem látja értelmét a kapcsolatnak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Rák! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: