Oroszlán: hűséges, de néha túlságosan énközpontú

Számodra nagyon fontos, hogy megfelelő figyelmet kapj másoktól, hiszen ez éltet igazán.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Valakinek a jó, esetleg rossz példájából ma sokat okulhat, s ez késõbb még nagy elõnyt jelenthet másokkal szemben, különösen, hogy a legtöbben csakis a saját kárukon tanulnak. Legyen ön a kivétel, kedves Oroszlán, s máris lépéselõnyre tehet szert a riválisaival szemben, amit, ha sikerül jól ki is használnia, biztosan ön viheti majd el a pálmát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Azokkal, akiktől ezt megkapod, igazi sztárként tudsz bánni, ám ha kicsit is visszaesik az irányodba történő érdeklődés, máris elkezdesz inkább magaddal foglalkozni – ez pedig megzavarhatja azokat, akiket eddig a tenyereden hordoztál.

Lendületben a csillagjegyek: heti horoszkóp március 4-től

Szűz: mindenáron segíteni akar, még ha nem is tud

Még akkor is felajánlod a segítséged másoknak, ha egyébként őrülten elfoglalt vagy, és mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem tudod teljesíteni, amit vállalsz.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

A mai nap érdemes lehet leülnie egy szerettével, rokonával beszélgetni egy kicsit, ugyanis most nem csak, hogy jól eshet egy ilyesfajta kikapcsolódás, de nagyon építõ is lehet a kapcsolatukra nézve, ami szintén nem elhanyagolható szempont! Amennyiben idejük engedi, nyújtsák ki nyugodtan az eszmecserét, kedves Szûz, ameddig csak jólesik!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Aki már ismer, az tudja, hogy bár a jó szándék vezérel, nem mindig jön össze, amit megígérsz.

Mérleg: túl nehezen hoz döntéseket

Ha Mérleg vagy, tényleg minden lehetséges opciót szeretsz számításba venni, mielőtt döntést hoznál – a végeredmény általában mégis az, amit ösztönből is választottál volna.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Könnyen elõfordulhat, kedves Mérleg, hogy egy szerettével, családtagjával folytatott beszélgetés elmérgesedik, s hirtelen, sok mindent egymás fejéhez vághatnak a csúnya veszekedés alkalmával, ami miatt aztán persze, a gyötrõ lelkiismeret-furdalás következik. Ha így alakulna a mai nap, legyen ön az okosabb, s nyújtson elsõre békítõ kezet, hisz ilyenkor akár egyetlen szónak is bámulatos gyógyító és békítõ ereje van!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szeretnél mindenkinek megfelelni, ezért is agyalsz sokat valamin, de mások számára ez elvesztegetett időnek tűnhet.

Mi a csillagjegyed? Ilyen párkapcsolati válságokat vagy hajlamos előidézni

Skorpió: titokzatosnak tűnhet, pedig valójában nem az

Nehezen nyílsz meg másoknak, és egészen addig tartod a távolságot, amíg valakit nem ismersz meg eléggé – ez akár hónapokba is telhet, és mások emiatt úgy vélekedhetnek rólad, hogy nagyon titokzatos vagy, nem lehet téged kiismerni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Ma igencsak dolgos, szorgos napja lehet, s, bár sok mindennek a végére érhet, és sok eredményt elkönyvelhet, ugyanakkor mindez rendkívül ki is fáradhat a nap végére. Bármennyire is megviselje a mai rohanás, arra azért mindenképpen ügyeljen, kedves Skorpió, hogy este ne legyen túl nyûgös, vagy türelmetlen szeretteivel, inkább csak biccentsen, bólintson, s mielõbb térjen nyugovóra, hogy alaposan kialudhassa magát!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Valójában csak nem szereted teljesen kiadni magad olyan embereknek, akikről még nem tudsz túl sokat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: