Nyilas: szereti az emberek társaságát, de óvatos az elköteleződésben

Nyitott, optimista és társaságkedvelő vagy, éppen ezért lehet furcsa mások számára, hogy hajlamos vagy kicsit behúzni a féket, ha már túl közelivé válik az ismeretség – és itt nem csak párkapcsolatról van szó, hanem akár egy barátság kezdetéről is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

A mai nap rendkívül izgalmasan telhet az ön számára, kedves Nyilas, amikor is, rengeteg új emberrel és dologgal találkozhat, melyek mind-mind, nagy hatással lehetnek önre. Ne féljen kérdezni, jelentkezni, vagy ígérni a kellõ pillanatban, mert bizony, nem minden nap jön szembe ennyi lehetõség! Találja meg a módját, hogyan profitálhat hosszútávon is a sok újdonságból.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A szabadságod legalább olyan fontos a számodra, ezért óvatosan bánsz azzal, hogy valakit túl közel engedj magadhoz.

Pénteki Horoszkóp - Január 11.

Bak: úgy tűnhet, nem szereti a kemény munkát, pedig valójában igen

Bakként nagyon keményen meg tudsz dolgozni a céljaidért, és rengeteg energiát tudsz mozgósítani, ugyanakkor a környezeted számára úgy tűnhet, ezt nem élvezed annyira.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Ma igencsak tevékeny, s ez által termékeny lehet, kedves Bak, mondhatni, szinte égni fog a keze alatt a munka. Ne zavartassa magát, ha mások emiatt furcsán néznek önre, hiszen, aki jól ismeri, az elõtt eddig sem volt titok kivételes szorgalma és pontossága. Az estét mindenképpen igyekezzen szûk családi körben eltölteni, hogy nyugodt és kényelmes környezetben pihenhesse ki a fáradalmakat.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez azért van, mert minden erőddel a munkára összpontosítasz, és nem szeretsz előre inni a medve bőrére, úgyhogy csak akkor lélegzel fel egy kicsit, amikor már elérhető távolságba kerül a cél.

Vízöntő: szereti az embereket, de érzelmileg lassan tud kapcsolódni

Nagyon kíváncsi vagy más emberekre, és a fokozott érdeklődésed félrevezetheti őket – azt hihetik, hogy tényleg nagyon megkedvelted őket és közel kerültetek egymáshoz, ám részedről a mélyebb érzelmek kialakulásához több idő kell.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Ma számos olyan szituáció adódhat, amikor is, döntõbírói szerep hárulhat önre, ami általában nem éppen hálás feladat, mégis, érdemes most bevállalni a jó ügy érdekében, különben meglehet, sokáig várat még magára a béke. a lényeg, hogy mindvégig maradjon pártatlan, kedves Vízöntõ, s ragaszkodjon csakis a tényekhez, akkor sikerrel járhat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak: nagyon nehéz lekötni

Hatalmas a szabadságszereteted, imádsz új dolgokat megismerni és mindenre kíváncsi vagy– folyamatosan mozgásban vagy, és nehezen viseled, ha valaki ki akar sajátítani magának vagy meg akarja szabni, hogy „merre ússz”.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-26)

Ma nagyon sok feladat várhat önre, melyekkel nem biztos, hogy egyedül, idõben képes is lesz majd végezni, s ez adott esetben problémákat szülhet. Ne legyen túl makacs, kedves Halak, s ha úgy érzi, nem boldogul egymaga, akkor mindenképpen kérjen külsõ segítséget, hiszen most az eredmény lesz a fontos, nem pedig az, ki mennyit is tett hozzá annak eléréséhez!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezekkel a csillagjegyekkel csöppet sem illetek össze

Amint ennek szikráját is megérzed, azonnal látványosan visszaveszel a lelkesedésedből.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: