A háló az a helyiség, ahol reggelente kinyitod a szemed, és az utolsó, amit látsz, mielőtt elalszol – éppen ezért fontos, hogy meghitten érezd magad benne. A horoszkópodból pedig azt is megtudhatod, mire van szükséged ehhez!A tűzjegyűek általában elég stresszesek és különösen nehezen megy nekik a relaxáció. Ha közéjük tartozol, gondoskodj arról, hogy a hálószobád valóban a pihenés tere legyen. Ez már csak azért is fontos, mert az ide tartozó csillagjegyek szülöttjeként a nyugalom inspirálhatja a legszuperebb ötleteidet!

Kos

Tegyél egy vörösen világító neonlámpát az ágyad fölé, hogy a fényében lejegyezhesd azokat az ötleteket, amik félálomban eszedbe jutnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Ma elméje próbál logikusan magyarázni valamit és sugalmazni a zökkenõ-mentesebb utat, ugyanakkor szíve ezzel szemben teljesen másképpen látja a dolgokat. Érdemes most az utóbbira hallgatnia, kedves Kos, még, ha ez esetben nagyobb is a sérülés veszélye, mert késõbb örökké bánhatja majd, hogy nem szíve szerint cselekedett. Néha bizony vannak olyan dolgok az életben, melyeket képtelen ép ésszel kontrollálni az ember, s kénytelen kockáztatni és minden észérv ellenére is, szívére hallgatni, mert vagy így, vagy úgy, de a végére pontosan érzi, hogy ez az egyetlen helyes út, s nem is volt soha más választás.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-05 - A mai napon, igyekezzen minél nagyobb figyelmet, szeretetet és törõdést tanúsítani párja iránt...

Oroszlán

 Igazi uralkodó jegy vagy! Szóval reggelizz az ágyban egy aranyszínű tálcáról, mint egy királynő!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Ma könnyen ismét a zajló események kellõs közepén találhatja magát, ami által igencsak sok múlhat önön. Eme pozícióban remekül érzi magát, hisz nincs is jobb annál, amikor az ember tudja, hogy számít, s hogy fontos része a csapatnak! Az élvezetes tevékenykedés után aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés is, melyet most érdemes egy nyüzsgõ, központi helyre szerveznie, s mindenkit invitálnia rá, aki csak számít.

Nyilas

A kényelmes párnák csak úgy csábítanak majd a pihenésre, ráadásul ha tájkép mintázatú darabokat választasz, az előhozza belőled az utazó énedet is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap során, meglehetõs érzelmi viharok közepette, szinte ide-oda dobálhatja a szél, mialatt mindenkinél jobban élvezi azt a parttalan, ám mégis szabad csapongást! Annál is inkább, mivel ezúttal az érzelmi viharok alatt, korántsem viszontagságokat, inkább pozitív lökéshullámokat kell érteni, melyek a legkülönfélébb forrásokból érkezhetnek, s ezért rendkívül izgalmas szituációkat eredményezhetnek! Ki tudja, hogy végzõdik a mai nap?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: