A háló az a helyiség, ahol reggelente kinyitod a szemed, és az utolsó, amit látsz, mielőtt elalszol – éppen ezért fontos, hogy meghitten érezd magad benne. A horoszkópodból pedig azt is megtudhatod, mire van szükséged ehhez!A tűzjegyűek általában elég stresszesek és különösen nehezen megy nekik a relaxáció. Ha közéjük tartozol, gondoskodj arról, hogy a hálószobád valóban a pihenés tere legyen. Ez már csak azért is fontos, mert az ide tartozó csillagjegyek szülöttjeként a nyugalom inspirálhatja a legszuperebb ötleteidet!

Kos

Tegyél egy vörösen világító neonlámpát az ágyad fölé, hogy a fényében lejegyezhesd azokat az ötleteket, amik félálomban eszedbe jutnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Mindenképpen tegyen ma eleget minden olyan invitálásnak, ami, eddig ismeretlen utak felfedezésével, vagy új emberek megismerésével kecsegtet. A változás szele a levegõben van, de csakis akkor következhet be, ha éberen figyel az apró jelekre és lép a kellõ pillanatban. Egy társasági eseményen ma nagy eséllyel ismerhet meg valakit, aki a késõbbiekben fontos szerepet tölthet be majd életében, sõt, akár élete párját is megismerheti, amennyiben ez még nem történt volna meg! Hallgasson intuícióira és fedezze fel a z újdonsült ismerõseiben rejlõ értékeket, hogy elõkészítse a terepet a bizalmi szálak kialakítására.

Oroszlán

 Igazi uralkodó jegy vagy! Szóval reggelizz az ágyban egy aranyszínű tálcáról, mint egy királynő!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Az Oroszlán ma meglehetõs érzékenységet mutat a nála kevésbé eredményes emberek iránt, akiknek segítésében ma igencsak örömét lelheti. A nagylelkûsége hamar fel fog tûnni a többieknek is, ami által ma számos elismerésre, kedves szóra számíthat. Furcsa mód (jogosan) úgy érezheti, hogy önnek pedig mintha éppen pont ez hiányzott volna mostanában, így eme különös szimbiózisban kiváltképp örömét leli. Jól is van ez így, hiszen legyen valaki bármily erõs is, nem jó mindig mindent önös érdekbõl és egyedül csinálni, hiszen érzõ, társas lények vagyunk, akik már sok mindent köszönhettek a fejlõdésük során az empátiának!

Nyilas

A kényelmes párnák csak úgy csábítanak majd a pihenésre, ráadásul ha tájkép mintázatú darabokat választasz, az előhozza belőled az utazó énedet is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Nyilas ma kedves, gondoskodó, társadalmilag és szociálisan is érzékeny természetérõl tesz tanúbizonyságot. Rendkívül segítõkészen és áldozatosan tevékenykedik a nap folyamán kollégáival karöltve, akik szinte már-már csodálattal szemlélik lelkesedését a jó ügy érdekében. Ha ma nem is sikerül megmentenie a világot, tény, hogy azért egy-két benne lévõ embernek igencsak megszépítheti a napot, amiért õk hálásak is lesznek önzetlen munkálkodásáért. ha valóban így tesz, ma igazán büszke lehet magára, s amellett sokat is okulhat és fejlõdhet mások hibáinak tanulságaiból!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: