Minden kapcsolat két emberen múlik. Ez igaz rád is, ha a három föld csillagjegy egyikeként éppen azt mérlegeled, mitől lesz jobb a viszony a kedveseddel. Mindkettőtöknek engednie kell néha, és alakulni egy kicsit. Ne úgy fogd fel, hogy megváltozol, mert nem erről van szó. De az együttélés akkor lesz igazán harmonikus, ha együttműködés van. Ha csak egy dolgot fogadsz meg idénre, akkor legyen ez az. Jobbá teszed a kapcsolatot, és szebbé kettőtök új évét.

Bika: több kompromisszumot kötök

A szokások rabja vagy, ami időnként komoly makacsságba csap át. Természetesen az arany középutat megtalálni minden pár számára nehéz. Az ahhoz szükséges kompromisszumok pedig a legtöbb embernek megerőltetők. Pláne az olyan keményfejűeknek, mint te. Megszoksz vagy megszöksz – hangzott a jelmondatod, ha az összecsiszolódással kapcsolatban nyilatkoztál. De be kell látnod, hogy számos kapcsolatod így ment tönkre, és utána igencsak a padlón voltál. Nőj fel ahhoz, hogy elismerd: a párod fontos annyira, hogy meghozd a szükséges lemondásokat. Legyen ez erre az évre a tanulni valód.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy távolról érkezõ küldeményt vár, ami már jó ideje késik, ezért azt hiheti, hogy elveszett. Nyugodjon meg, kedves Bika, valószínûleg valami adminisztratív hiba okozza a csúszást. Egy másik kisebb kellemetlenség is érheti a mai nap folyamán. Munkahelyén lehet, hogy elromlik egy eszköz, ami szükséges a hatékony munkavégzéshez és csak egy másik, régebbi szériával helyettesíthetõ, ami inkább jelent több kényelmetlenséget, mint segítséget. Amíg a szerelõre vár, inkább nézzen olyan dolog után, amit gördülékenyen végezhet.

Kos, Bika, Szűz, figyelem! Óriási szerencsét hoz szerelmi életetekbe a március

Szűz: teret engedek a partneremnek

Mindig is tele voltál ambíciókkal, ehhez magadnak is a legmagasabbra tetted a lécet. Természetesen a párod sem kivétel. Ha megüti azt a szintet, ami elég jó neked, nem csalódhatsz benne. Ez nagyon jól hangzik, csak ő egy másik ember. Nem erőltetheted rá a saját magaddal kapcsolatos elvárásokat. Ha szeretnéd, hogy fejlődjön valamiben, segíts neki és biztasd. Ha alkalmatlannak nyilvánítod minden nem tetsző dologgal kapcsolatban, nem sokáig bírja veled. Tanuld meg elfogadni, hogy neki is megvan a maga tempója és értékei. Ahhoz, hogy a legjobbat hozzátok ki egymásból, hagyd őt kibontakozni. Együtt megtaláljátok a módját, hogy minden a helyére kerüljön.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Az ön életében nagy súlya van a pénzügyeknek mind baráti, mind szerelmi kapcsolatai terén és nem szívesen fogad el tanácsokat sem. Lehet, hogy egy váratlan nagyobb kiadással kerül ma szembe, ami bizony érintheti valamely ismerõsével kapcsolatukat is. Megfordulhat a fejében, hogy ekkora összeg ellenében inkább nem az említett partnerrel tervez közös befektetést. Jól gondolja meg döntését, mert bizony néha szükség lehet arra, hogy ön nyisson és engedjen az ilyen ügyekben is a pozitív végkimenetel érdekében.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: