Nyilas

Január vége és február eleje lesz számodra 2020 legszerencsésebb időszaka. Családi és baráti kapcsolataid erősebbé válnak, szinte csak jó dolgok történnek veled ebben a periódusban és így bizakodva vághatsz neki az egész évnek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Bak

A Szaturnusz uralkodásának köszönhetően legmerészebb álmaidat is valóra válthatod szeptemberben, így az a hónap egészen problémamentesen és felhőtlenül telik majd. Tele leszel energiával és elszántsággal, így bármit elérhetsz ebben az időszakban, amit csak a fejedbe veszel.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Néha bizony nem jut idõ arra, hogy az ember életének minden frontján folyamatosan helyt álljon, így fordulhat elõ ma önnel, hogy azon kaphatja magát, hatalmas a rendetlenség otthonában, s ezt bizony nem nézheti tovább. Azonban semmiképpen se álljon neki egyedül a rendtételnek, hiszen mostanában amúgy is rengeteget dolgozott, kedves Bak. Nem lenne bölcs, ha teljesen kimerítené magát.

Vízöntő

Ha eddig nem azt az életet élted, amit a szíved mélyén szerettél volna, november lesz az a hónap, amikor ezt ideje lesz végre felvállalni és változtatni rajta. Összpontosítsd energiádat csakis magadra és arra, hogy az élet különböző területein valódi személyiségedet add és a jutalom nem marad el.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Egy levél, vagy a telefonhívás megerõsítheti folyamatos sikereit, s okot adhat, hogy élvezze az új lehetõségeket, amiket kapott, kedves Vízöntõ. Elméje igazán nyitott, így hamar meg fogja tanulni az új kihívásokhoz szükséges információkat, így nincs más dolga, csak, hogy bízzon önmagában és az önnel született praktikus és hatékony képességekben.

Halak

Az év hullámzó időszakai után decemberben végre fellélegezhetsz. Megtalálod magadban az erőt a nehéz döntések meghozatalához és egy új, kedvező fejezetet nyitsz az év utolsó hónapjában. Minden aggodalom és gond elhalványodik majd.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-01-18)

Lehet, hogy egy kicsit elhanyagolta általános egészségi állapotát, kedves Halak, így most itt az idõ, hogy jobban odafigyeljen önmagára ilyen téren is. Egy kis testmozgással nem csak önmagát, de ösztönzõleg hatva környezetére, barátait is kimozdíthatja a semmittevés állapotából.

 

 

 

Forrás:

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: