Oroszlán (július 23.–augusztus 22.)

Az Oroszlán mérhetetlen csalódást érez, amikor nem ismerik el vezető szerepét. Imád ugyanis felvágni, dicsekedni, és persze elvárja, hogy mindenben őt tekintsék az elsőnek, a legjobbnak, a felülmúlhatatlannak. Ha a környezete nem adja meg számára ezt az elismerést, megsértődik, kiabál, veszekszik, elviselhetetlenné válik.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Kedves Oroszlán, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

A Szűz (augusztus 23.–szeptember 22.)

A Szűz nagyon kritikus tud lenni, nem csak magával, másokkal szemben is. Így valójában ő naponta csalódások tucatjaival néz szembe, hiszen a magasra tett lécet nemcsak a többiek, de sokszor ő maga sem tudja átlépni. Nagyon rosszul érzi magát, amikor úgy érzi, nem hozta ki magából a legtöbbet, a legjobbat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Kedves Szûz, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Ez az egyetlen női csillagjegy, aki bárkinek a szívét képes elrabolni, még azét is, aki boldog kapcsolatban él!

A Mérleg (szeptember 23.–október 22.)

A Mérleg attól érzi magát a legrosszabbul, amikor valaki átlépi, megsérti a magánszférája határait. Ő ugyanis mindent elkövet, hogy megóvja privát életét, amelybe ha valaki „betör”, és még meg is akarja változtatni, azt biztosan nem nézi jó szemmel, és az illetővel többé szóba sem akar állni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Mérleg. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

A Skorpió (október 23.–november 21.)

A Skorpió mérhetetlen csalódottságot érez, amikor félresikerülnek a dolgai. Igaz, senki sem szereti, amikor például elveszíti a kulcsát, lerobban az autója, netán elhagyja a szerelme, ám ő az, aki szerint mindennek úgy kell történnie, ahogyan az a „nagykönyvben meg van írva”. Ha hiba csúszik a számításaiba, minden kontrollját képes elveszíteni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Skorpió, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: