A Nyilas (november 22.–december 21.)

Semmi sem tudja jobban letörni a Nyilast, mint amikor úgy érzi, valaki elárulta őt. Olyan magasra teszi a mércét mind a barátságok, mind a párkapcsolatok terén, hogy abba időnként a saját bicskája is beletörik, így a csalódást ő sem úszhatja meg. Amikor hazudnak neki, vagy elárulják, szinte elveszti a józan eszét, pedig ő többnyire pozitívan látja a világot.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-26)

A mai nap rendkívül izgalmasan telhet az ön számára, kedves Nyilas, amikor is, rengeteg új emberrel és dologgal találkozhat, melyek mind-mind, nagy hatással lehetnek önre. Ne féljen kérdezni, jelentkezni, vagy ígérni a kellõ pillanatban, mert bizony, nem minden nap jön szembe ennyi lehetõség! Találja meg a módját, hogyan profitálhat hosszútávon is a sok újdonságból.

A Bak (december 22.–január 19.)

A Bak képtelen elviselni a többiek kudarcait. Jószívű és igazán segítőkész csillagjegy, ám ha környezetében azt tapasztalja, hogy néhányan nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, bizony igencsak összehúzza a szemöldökét. Ő pedig sosem rejti véka alá a kiábrándultságát, szívesen és néha könyörtelenül rámutat a többiek hibáira.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-26)

Ma igencsak tevékeny, s ez által termékeny lehet, kedves Bak, mondhatni, szinte égni fog a keze alatt a munka. Ne zavartassa magát, ha mások emiatt furcsán néznek önre, hiszen, aki jól ismeri, az elõtt eddig sem volt titok kivételes szorgalma és pontossága. Az estét mindenképpen igyekezzen szûk családi körben eltölteni, hogy nyugodt és kényelmes környezetben pihenhesse ki a fáradalmakat.

Napi Karmahoroszkóp április 15. szerda – A szerencse hamarosan melléd szegődik....

A Vízöntő (január 20.–február 19.)

A Vízöntő semmitől sem retteg talán jobban, mint az elköteleződéstől. Ő az, aki szeret nagyban álmodni, még ha annak megvalósítására csekély lehetőség is mutatkozik. Nagyon nincs ínyére viszont, amikor együtt kell dolgoznia másokkal, hiszen ő erősen ragaszkodik a saját elképzeléseihez. Független típus, aki az ellentmondástól könnyen letargiába esik.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-26)

Ma számos olyan szituáció adódhat, amikor is, döntõbírói szerep hárulhat önre, ami általában nem éppen hálás feladat, mégis, érdemes most bevállalni a jó ügy érdekében, különben meglehet, sokáig várat még magára a béke. a lényeg, hogy mindvégig maradjon pártatlan, kedves Vízöntõ, s ragaszkodjon csakis a tényekhez, akkor sikerrel járhat!

A Halak (február 20.–március 20.)

A Halak akkor érez igazán csalódást, amikor úgy látja, a többiek semmibe veszik. Ő ugyanis meg van róla győződve, hogy minden, amihez hozzányúl, arannyá válik, a kritikát pedig nem képes megemészteni. Ha valaki mégis úgy gondolja, ő egyáltalán „nem olyan nagy szám”, mint akinek hiszi magát, az önbecsülése biztosan mélyrepülésbe kezd.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-26)

Ma nagyon sok feladat várhat önre, melyekkel nem biztos, hogy egyedül, idõben képes is lesz majd végezni, s ez adott esetben problémákat szülhet. Ne legyen túl makacs, kedves Halak, s ha úgy érzi, nem boldogul egymaga, akkor mindenképpen kérjen külsõ segítséget, hiszen most az eredmény lesz a fontos, nem pedig az, ki mennyit is tett hozzá annak eléréséhez!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: