Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként te is nagyon nyitott és vidám típus vagy. Szereted a vicceket, szívesen szórakoztatod a környezetedet poénos történetekkel. A férfiak nagyon könnyedén beléd zúgnak, hiszen hihetetlen könnyedséggel csavarod őket az ujjad köré. Élvezed a figyelmet, és pontosan tudod, téged nem lehet nem észre venni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Végre elérkezett a pillanat, amelyet már oly régóta várt. Ezen a napon, ha résen van és meglátja a lehetõségeket, könnyen olyan útra terelheti karrierjét, életét, amelyrõl mindig is álmodott. Nem szükséges ez érdekében semmi mást tennie, csak olyannak maradnia, mint amilyen mindig is volt. Legyen célorientált, motivált, kitartó és álljon mindig elõ újabb ötletekkel, tervekkel hogy ösztönözni tudjon másokat és persze saját magát. A kereket már föltalálták, önnek csak mozgásba kell hoznia, illetve tartania azt.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Szűz

Ha létezik csillagjegy, aki mindenkor tökéletesen teljesíti a kihívásokat, ráadásul fitogtatás nélkül teszi azt, ez a csillagjegy biztosan te vagy. Szűz jegyűként téged kivételes talpraesettséged tesz nagyon vonzóvá a férfiak szemében. Isten ments, hogy bárki is betámadja a szeretteidet, mert te is igencsak határozottan állsz ki mellettük és saját véleményed mellett is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ma versenyben lehet valakivel, kedves Szûz, akivel régóta burkolt szellemi hadviselést folytathatnak. Eme történetük egy fontos csatához érhet el ma, melyet mindenképp meg kell nyernie, ám, szokásához híven, ésszel, nem pedig erõvel! Ettõl függetlenül persze maradjon határozott és védje meg területét és érdekeit!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezekben változol meg, ha szerelmes leszel – Csillagjegyed alapján kiderül

A Mérleg

Mérleg jegyűként folyamatosan az egyensúlyra törekszel, nagyon figyelmes típus vagy, nem mellesleg gyönyörű külsővel áldott meg a sorsod. Diplomatikus személyiséged nagyon vonzóvá tesz téged, ahogyan az is, hogy figyelmesen hallgatod a többieket. A problémáidat képes vagy megoldani, a lelkedből árad a szépség, a harmónia. Azok közé tartozol, akiknek lehetetlenség ellenállni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Csak bátran! Ezt az egy mondatot tartsa szem elõtt ezen a napon. Munkahelyén olyan feladatokkal, projektekkel bízhatják meg önt, melyek elsõ pillantásra ijesztõnek tûnhetnek. Õrizze meg hidegvérét és teljes magabiztossággal vágjon neki a munkának. Bármi is kerüljön az útjába, a szerencse is ott lesz a közelben és ön mellé fog állni. Maradjon lelkes és inspiráljon másokat a munkamoráljával. Ne féljen megosztani tapasztalatait, ötleteit másokkal, ha csapatban kellene dolgoznia.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió

Skorpió jegyűként téged tartanak az állatöv legszexibb csillagjegyének. Szóval, valójában a kisugárzásoddal felhívod magadra a figyelmet a nélkül, hogy bármit is tennél azért. Nem feltétlenül a külső megjelenésed csábítja a férfiakat, de aki egyszer is a szemedbe néz, annak azonnal rabul ejted a szívét. A szenvedélyed, az elszántságod pedig mindent elsöprő.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ön képes arra, hogy bolhából elefántot csináljon. Ez a mai nap sem lesz másképp. Könnyedén belefuthat olyan szituációkba, amelyeket túlzottan felfúj, vagy több jelentõséget nyilvánít nekik a kelleténél. Próbáljon meg mindent alaposan átgondolni és ne veszítse el a realitás érzékét. Legyen õszinte, higgadt és megfontolt, mert ha forrófejûen dönt, akkor több ellenségre tehet majd szert, mint barátra. Márpedig ebben a világban az embernek kapcsolatokra és barátokra igencsak szüksége van.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: