Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként te is nagyon nyitott és vidám típus vagy. Szereted a vicceket, szívesen szórakoztatod a környezetedet poénos történetekkel. A férfiak nagyon könnyedén beléd zúgnak, hiszen hihetetlen könnyedséggel csavarod őket az ujjad köré. Élvezed a figyelmet, és pontosan tudod, téged nem lehet nem észre venni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Már a nap reggelén, nagyon izgatott lehet egy késõbbi találkozó, vagy esemény miatt, s ettõl egészen önkívületi állapotba kerülhet. Bármennyire is várja már a nagy eseményt, próbáljon meg lecsillapodni egy kicsit, s az elõkészületekre koncentrálni, mielõtt még a nagy kapkodásban végül elfelejt valami fontosat. Türelem, kedves Oroszlán, csak türelem!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Szűz

Ha létezik csillagjegy, aki mindenkor tökéletesen teljesíti a kihívásokat, ráadásul fitogtatás nélkül teszi azt, ez a csillagjegy biztosan te vagy. Szűz jegyűként téged kivételes talpraesettséged tesz nagyon vonzóvá a férfiak szemében. Isten ments, hogy bárki is betámadja a szeretteidet, mert te is igencsak határozottan állsz ki mellettük és saját véleményed mellett is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma kissé zûrzavarosan indulhat a nap, kedves Szûz, s az egyetlen most, aki képes átlátni a káoszon, az önmaga, ez pedig némi felelõsséggel is járhat. Igyekezzen mielõbb kidolgozni egy stratégiát arra vonatkozóan, hogyan tehetné mielõbb újra, mások számára is átláthatóvá a dolgokat, mielõtt teljesen elveszne a sok akarás közt a lényeg. Nem könnyû, de nem is lehetetlen feladat! Csak ügyesen!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Íme 6 csillagjegy, akik valóban értékelik az élet apró örömeit. Ők tudják, mi az igazi boldogság

A Mérleg

Mérleg jegyűként folyamatosan az egyensúlyra törekszel, nagyon figyelmes típus vagy, nem mellesleg gyönyörű külsővel áldott meg a sorsod. Diplomatikus személyiséged nagyon vonzóvá tesz téged, ahogyan az is, hogy figyelmesen hallgatod a többieket. A problémáidat képes vagy megoldani, a lelkedből árad a szépség, a harmónia. Azok közé tartozol, akiknek lehetetlenség ellenállni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Meglehet, kedves Mérleg, hogy ma némi segítségre szorul, s ez kissé frusztrálhatja, hisz alapvetõen, nem szeret szívességet kérni senkitõl, most mégis ez lehet a helyzet. Ne vegye annyira a szívére a dolgot, idõnként mindenkinek szüksége van egy kis segítségre, ezért is vagyunk társas lények. Együtt, könnyebb, ez lehet a mai nap tanulsága.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió

Skorpió jegyűként téged tartanak az állatöv legszexibb csillagjegyének. Szóval, valójában a kisugárzásoddal felhívod magadra a figyelmet a nélkül, hogy bármit is tennél azért. Nem feltétlenül a külső megjelenésed csábítja a férfiakat, de aki egyszer is a szemedbe néz, annak azonnal rabul ejted a szívét. A szenvedélyed, az elszántságod pedig mindent elsöprő.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A mai nap folyamán, talán pont azt nem sikerül megvalósítania, amit szeretne, ha tehát például, nyugodt pihenésre vágyik, szinte egész biztos, hogy azt rendre megzavarják majd egyesek. Ennek tükrében, próbáljon meg alkalmazkodni a helyzethez, kedves Skorpió és nem szembe menni a sors akaratával, hanem a markába csapni és sebtiben átszervezni a napját, mert ugyanakkor lehetséges, hogy ez egy jel, mely arra utal, hogy most máshol kellene lennie, mást kellene csinálnia, mint amit szeretett volna.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: