A Nyilas

Nyilas jegyűként kalandozó lelked, a nyitottságot, az optimista életszemléleted csodaszéppé varázsol téged. Nem mellesleg elképesztően empatikus típus vagy. Pontosan ez a kettősség tesz téged nagyon vonzóvá. Kalandra vágyó, mégis megértő és figyelmes személyiségednek képtelenek a férfiak ellenállni. Melletted csöppet sem unalmas az élet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma egy izgalmas kihívásban lehet része, kedves Nyilas, amit nagyon fog élvezni, amellett, hogy közben tán szervezete tûrõképességének határait is feszegeti! Az ilyen próbák alkalmával mutatkozik meg igazán, mire is képes az ember, ha akar, így tegyen meg mindent, hogy leküzdje az akadályokat és páratlan sikert könyvelhet el, melynek kapcsán, méltán lehet majd büszke magára!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Bak

Bak jegyűként fegyelmezett, magabiztos, kiszámítható és megbízható csillagjegynek tartanak téged. A türelmed, mint a tengerek: végtelen. Megértő és figyelmes társra lelnek benned a férfiak. Nem véletlen, hogy könnyedén besétálnak a szerelmi „csapdádba”. Aztán nem is akarnak onnan többé kiszabadulni vagy menekülni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma kifejezett határozottság jellemezheti önt, kedves Bak, aminek következtében, szinte nem akadhat ma olyan ügy, melyet ne lenne képes könnyedén megoldani, így igazán rendkívüli magasságokba érhet el! Mindeközben azért maradjon szerény, önhöz méltó módon, s ne tegyen a jövõre nézve olyan ígéreteket, melyeket nem biztos, hogy be is tud majd váltani!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Különös asztrális energiát áraszt ez a 4 csillagjegy. A belső energiájuk és fényük egész személyiségüket beragyogja

A Vízöntő

Vízöntő jegyűként bámulatos az intellektusod. Nagyon szabad a lelked, önálló és magabiztos vagy, sokszor nem könnyű megérteni téged. Mégis pontosan tudod, mikor és hogyan használd a szavakat, hogy azokkal célba találj a férfiaknál. Bölcsességed, a szabadság iránti vágyad gyönyörűvé és ellenállhatatlanná tesz téged.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Izgalmas, már-már érdekes nap várhat önre, kedves Vízöntõ, azonban, egyúttal igen megterhelõ is lehet, különösen a délután. Ennek megfelelõen, mihelyt enyhül egy kicsit a nyomás önön, igyekezzen rögvest megkezdeni a pihenést, s kiélvezni annak minden egyes percét, hogy legyen elég ideje regenerálódni és felkészülni a holnap kihívásaira is!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Halak

Halak jegyűként talán a legempatikusabb, a legfigyelmesebb típus vagy. Belőled is árad a bölcsesség, az intelligencia. Ha minden még nem lenne elég a csábításhoz, elég csak a szemedbe nézni, melyek bámulatosan kifejezőek és mágnesesen vonzóak. 12. csillagjegyként te valójában egy picit birtoklod a többiek pozitív tulajdonságait is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma nagy eséllyel felkeltheti a figyelmét egy újdonság, talán egy gyakorlat, vagy relaxációs technika, amelynek a segítségével, máris kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb lelkiállpotba kerülhet. A nap végén egy kellemes meglepetés várja, kedves Halak, így egy igazán kellemes, mondhatni tökéletes nap lehet az ön számára a mai!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: