A Nyilas

Nyilas jegyűként kalandozó lelked, a nyitottságot, az optimista életszemléleted csodaszéppé varázsol téged. Nem mellesleg elképesztően empatikus típus vagy. Pontosan ez a kettősség tesz téged nagyon vonzóvá. Kalandra vágyó, mégis megértő és figyelmes személyiségednek képtelenek a férfiak ellenállni. Melletted csöppet sem unalmas az élet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai nap szélsõséges érzelmek keríthetik önt hatalmukba. Munkahelyén többször is belefuthat majd különbözõ konfliktusba. Ezek a viták, nem abból adódnak, hogy nem megfelelõen végzi a munkáját, hanem abból, hogy kollégáival más nézeteket vallanak. Ez a nap is épp úgy véget fog érni mint a többi és abban biztos lehet, hogy otthon szeretettel fogják várni, ahol elfelejthet minden bosszúságot és mindig megértésre, megnyugvásra találhat, kedves Nyilas.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Bak

Bak jegyűként fegyelmezett, magabiztos, kiszámítható és megbízható csillagjegynek tartanak téged. A türelmed, mint a tengerek: végtelen. Megértő és figyelmes társra lelnek benned a férfiak. Nem véletlen, hogy könnyedén besétálnak a szerelmi „csapdádba”. Aztán nem is akarnak onnan többé kiszabadulni vagy menekülni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Kedves Bak, önnek van egy inspiráló személy az életében, akitõl mindig új erõre kap. Nyugtassa meg hát az a tudat, hogy egy biztos háttérrel rendelkezik és mind azt az energiát, amit kap, fektesse munkájába, terveibe, ötleteibe. Elérkezett az idõ, hogy erõfeszítéseit, megkoronázzák, és sikert sikerre halmozzon. Az estét töltse kedvesével és mutassa meg, hogy e csillagjegy szülöttei milyen hálásak is tudnak lenni, ha valaki igazán törõdik velük.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp (április 20–21.)

A Vízöntő

Vízöntő jegyűként bámulatos az intellektusod. Nagyon szabad a lelked, önálló és magabiztos vagy, sokszor nem könnyű megérteni téged. Mégis pontosan tudod, mikor és hogyan használd a szavakat, hogy azokkal célba találj a férfiaknál. Bölcsességed, a szabadság iránti vágyad gyönyörűvé és ellenállhatatlanná tesz téged.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ez a nap nem éppen a legvidámabb egyike lesz az ön számára, kedves Vízöntõ. Egy percig se csüggedjen, minden emberben lakozik valami, ami bármilyen pillanatban motiválni tudja, illetve jobb kedve tudja deríteni majd õt. Vegyen egy nagy lélegzetet, hunyja be a szemét és próbálja meg megtalálni magában azt, ami beindítja önben a motort, amitõl lángra lobban és új erõre kap majd. Az estét töltse szeretteivel és próbáljon beszélni az érzéseirõl, a lelki megnyugvás érdekében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Halak

Halak jegyűként talán a legempatikusabb, a legfigyelmesebb típus vagy. Belőled is árad a bölcsesség, az intelligencia. Ha minden még nem lenne elég a csábításhoz, elég csak a szemedbe nézni, melyek bámulatosan kifejezőek és mágnesesen vonzóak. 12. csillagjegyként te valójában egy picit birtoklod a többiek pozitív tulajdonságait is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai nap remek alaklomnak ígérkezik arra, hogy az estét ismerõseivel töltse. A konyhában ön csodákra képes. Hívja át nyugodtan barátait vacsorára és kápráztass el ízlelõbimbójukat a fõztjével. Higgye el, a finom ételek után, egy közös ejtõzés, beszélgetés, nagyon jót fog tenni. Nézzenek meg együtt egy jó filmet, hallgassanak zenét, vagy akár a szoba egyik sarkából egy társasjáték is elõbukkanhat majd, a hangulat fokozása érdekében.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: