A Szűz és a Mérleg egymásra találhat

Mindkét csillagjegy hihetetlenül szorgalmas. Ketten együtt pedig megállíthatatlan párost alkotnak. A Szűz és a Mérleg párkapcsolatát leginkább a közös erőfeszítéseik teszik kikezdhetetlenné. Mindketten maximalisták, magas elvárásokat támasztanak a párjukkal, de önmagukkal szemben is, ezért közös életük leginkább azzal telik, hogy a legjobbat hozzák ki a másikból. Kívülről úgy tűnhet, semmi esélyük a tartós párkapcsolatra, ám elszántságuk mindent nagyon is lehetségessé teszi. Igaz, akadnak közöttük nézeteltérések, de valahogy mindig sikerrel oldják fel az érzelmi viharokat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-10)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

A Nyilas és Vízöntő szuper páros

Mindkét csillagjegy híres arról, hogy hangot adjon a véleményének. Amikor a Nyilas és a Vízöntő szentül hisznek valamiben, mindent elkövetnek, hogy bizonyítsák állításuk helyességét és elérjék, amit szeretnének. Ők ketten szuperhősnek is beillenének, keményen küzdenek az igazukért, együtt, csapatban. Remekül együttműködnek, szavak nélkül is értik egymás rezdülését. Az egyetlen gondot talán az jelentheti, hogy nem szívesen nyílnak meg a másiknak, ám miután mindkettőjükre igaz ez, úgy valójában ezen az aprócska problémán nem akadnak fenn.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-10)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

A csillagjegyed alapján kiderül, hogyan változol meg, ha szerelmes leszel...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: