Pár csillagjegy többet szenved a párkapcsolatokban, mint mások. Nem mindenki működik jól párkapcsolatban. Fontos a jó kommunikáció, az odafigyelés a partnerre, és kell tudni kompromisszumokat kötni.  Vannak olyan állatövi jegyek, akik rosszul viselkednek a kapcsolatokban. Őket mutatjuk most be:

Ikrek

Nem arról van szó, hogy az Ikrek elkötelezettség-fóbiában szenvednek, csupán gyakrabban gondolják meg magukat. Nem akarnak valamihez kötődni, ha valaki érdekesebb jön. Jók a kapcsolatokban, főleg, ha egyszerre több is van. Számukra a problémát az exkluzív, két ember között örökre megkötött kötelezettségvállalás jelenti. Az Ikreket nehéz magadhoz láncolni, akkor is, ha gyűrűt viselnek az ujjukon és régóta vannak a kapcsolatban: egyik reggel ébredhetnek úgy, hogy másra vágynak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap folyamán, rendkívül jó meglátásainak köszönhetõen, könnyen lehet, hogy ön lesz a megmentõje a környezetében élõknek, kedves Ikrek! Ne piruljon, ha ezért dicsérik és felnéznek önre, hiszen megérdemli, ugyanis, attól még, hogy önnek ez természetes, másoknak még lehet igenis becses és nagy cselekedet, amit ma tett. Élvezze kicsit a sikert. Este ennek megfelelõen kényeztesse magát valami finomsággal és egy kikapcsoló, vagy romantikus programmal, hogy kellõképpen kiürítse elméjét, alkalmassá téve ezzel a friss gondolatok befogadására.

Vasárnapi Horoszkóp - Ne féljen kipróbálni az új dolgokat is...

Nyilas

A Nyilas elképesztő a kapcsolat kezdeti időszakában: fényes, vicces és csupa móka. De amikor a kapcsolat kihívásokkal teli részéhez értek, az már nem izgatja annyira őt, hogy aktivizálja magát. Ha úgy tűnik, hogy a dolgok túlságosan bonyolultak, és ha a Nyilas nem kapja meg a szabadságát, akkor kiszabadul  a kapcsolatból. Nem akarnak unatkozni, és azt sem akarják kimondani, hogy a kapcsolat kedvéért olyan dolgokat kell tenniük, amelyeket nem élveznek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap során, meglehetõs érzelmi viharok közepette, szinte ide-oda dobálhatja a szél, mialatt mindenkinél jobban élvezi azt a parttalan, ám mégis szabad csapongást! Annál is inkább, mivel ezúttal az érzelmi viharok alatt, korántsem viszontagságokat, inkább pozitív lökéshullámokat kell érteni, melyek a legkülönfélébb forrásokból érkezhetnek, s ezért rendkívül izgalmas szituációkat eredményezhetnek! Ki tudja, hogy végzõdik a mai nap?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: