Ezek a csillagjegyek az ágyban tökéletesen összeillenek. Hihetetlenül szenvedélyesek, vibrál közöttük a levegő, gyakran már az első találkozáskor ellenállhatatlan vonzerőt éreznek a másik iránt. Vajon te és a párod is közéjük tartozol? A horoszkópból kiderül.

A Nyilas és a Vízöntő mágnesként vonzódik egymáshoz

Semmit sem gyűlöl a Nyilas jobban, mint túlzottan hosszú ideig ugyanazon a helyen maradni. Az ő lelke szabad, ezért folyton menne, hogy újabb és újabb tapasztalatokat, ismereteket gyűjthessen. Imád utazni, ha tehetné, az egész világot bejárná. Nem véletlenül vágyik olyan társra, aki hozzá hasonlóan gondolkodik, nyitott, független és önálló típus, nem mellesleg sosem számoltatja el az idejével. A Vízöntő személyében a tökéletes partnerre bukkanhat. Ő sem szereti az elvárásokat, az unalmat, az egyhangúságot, a rutinfeladatokat. Mindketten kedvelik a társaságot, szívesen kirándulnak, töltik aktívan a szabadidőt. Nem mellesleg a hálószobában is valódi újítók, szívesen kipróbálnak bármit, könnyedén hangolódnak egymásra, szavak nélkül is pontosan érzik, párjuk mit és hogyan szeretne a leginkább. Az biztos, őket a sors is egymásnak rendelte.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

A függetlenség és az egyediség nagyon fontos az ön számára, kedves Vízöntõ. Eddig sem tántorította el semmi attól, hogy a saját útját járja, ezután se hagyja, hogy bárki más megszabja, milyen irányt vegyen az élete. Mind azt, amit eddig elért, saját magának, buzgóságának, kitátásának és sokszor ember feletti erejének köszönheti. Ha esetleg párkapcsolatban él és úgy érezné, hogy a dolgok kettejük között már nem megfelelõen mûködnének, ne féljen lépni.

Hétfői Horoszkóp - A csillagok megfelelő pozícióban helyezkednek el az égen...

A Szűz és a Skorpió a legszenvedélyesebb

Kétségtelenül a Szűz az állatöv legprecízebb, legfegyelmezettebb csillagjegye. Akkor a legboldogabb, amikor mindenből a maximumot hozhatja ki. Kívülről úgy tűnhet, őt csak a munkája érdekli, hűvös és visszafogott típus. Mindez csupán a látszat, amikor valódi párjára talál, ő az egyik legszenvedélyesebb, legodaadóbb csillagjegy. Párkapcsolatában is a tökéletességre törekszik, aztán be kell lássa, törekvésében időnként éppen abba szeret bele, akibe nem kéne. Hajlamos a kritikára és a türelmét is elveszíti, amikor az erőfeszítései nem érvényesülnek. Megbízható, hűséges és figyelmes társra vágyik, akinek ő jelenti a mindent. Nincs könnyű helyzetben, mert az elvárásainak csak kevesen képesek megfelelni. A Skorpió ugyanakkor valódi kihívásnak érzi, hogy meghódíthassa őt és elnyerje a szívét. Kitartása pedig nagyon is imponál a Szűznek. Ők ketten tökéletes párost alkotnak, a szenvedély könnyedén fellobban közöttük, az érdeklőségük is hasonló, biztonságot, mély érzelmeket, hűséget, megértést nyújtanak a másiknak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

Ma a találékonyság és a praktika vezethet el az áttörõ sikerekhez, melyek által igazán elégedett lehet teljesítményével. Amellett továbbá, hogy sok lehet ma a Skorpió körül a jövés-menés, estére is jut majd kellõ mennyiségû energiája ahhoz, hogy kedvesével gyakorlatilag minden lehetséges értelemben kirúgják a ház falát, de különösen szexuális téren szökhet fel a hõmérõ higanyszála! Érthetõ, hisz végül is nincs is ennél nagyobb élvezet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: