Nem mindenki esik mély depresszióba, ha éppen úgy hozza az élet, hogy nincs mellette társ. Sőt, ezek a csillagjegyek egyáltalán nem esnek kétségbe, ha egyedül kell élniük, hanem kifejezetten jól érzik magukat szingliként. Vajon te is köztük vagy?

Ikrek

Az Ikrek vágyik a párkapcsolatra, de sosem esik kétségbe, amikor éppen nincs. Sőt, sokkal boldogabb egyedül, mint unalmas kapcsolatban. Egy ideig nagyon jól elvan az alkalmi kapcsolatokban is, amelyekben az érzelmek nem mélyülnek el, így a konfliktust is elkerülheti. Szerinte a párkapcsolat legyen szórakoztató és gondtalan, nem pedig korlátozásokkal és követelményekkel teli. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-20)

A mai napon a gondoskodás és a szeretet kerülhet a középpontba. Mivel ön, kedves Ikrek, mindig is segítõkész és önzetlen személyiség volt, így kifejezetten élvezheti, hogy segítõ kezet nyújthat a bajbajutottaknak, s, mint rutinos segítõ, azt is pontosan tudja, hogy néha, egy-egy gesztus, többet adhat minden szónál! Másokkal ellentétben, ezt is tartsa ma mindenképpen szem elõtt, s többet tehet ennek szellemében bárkinél, a jó ügy érdekébe!

Szűz

A Szűz nagyon finnyás és válogatós a párválasztás terén. Addig keres, amíg meg nem találja a szerinte valóban tökéletes partnert. Aztán persze kiderülhet, hogy rosszul választott. Mindenesetre csak azért nem megy bele egyetlen kapcsolatba sem, hogy ne legyen egyedül. Ráadásul teljesen jól elvan a maga világában is a saját elvárásaival, a saját igényeivel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-20)

Ma szinte minden pillanatot egyetlen olyan, az életében fontos személlyel töltene, akivel már jó ideje egy hullámhosszon vannak. Mások szerint az, hogy szinte állandóan együtt lennének, nem valami egészséges dolog, de ügyet se vessen az ilyesfajta véleményekre! Nincs abban semmi természetellenes, ha valakit annyira szeretünk, hogy szívünk szerint állandóan csak vele lennénk, sõt! Ettõl még ugyanúgy lehetünk közösen másokkal is, s eltölthetjük hasznosan a napjainkat, s csak azért, mert mindent együtt csinálunk, még nem kell mindjárt túlzást kiabálni. Végül is kivel akarjunk lenni a legtöbbet eme rövid életünk során, mint azzal, akivel jól érezzük magunkat, akit igazán szeretünk?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: