Nyilas

A Nyilas érzelmileg nem igazán felkészült a komoly párkapcsolatokra. Pontosabban némi időre szüksége van, hogy igazán megkomolyodhasson.  Éppen ezért ő sokkal jobban szereti a lazaságot, a kötetlenséget, amíg kedvére randizhat, és elvárások nélküli kapcsolatokban mozoghat. Sokkal boldogabb szingliként, és dolgozik inkább a saját problémáin, aztán amikor eljön az idő, érettebben merül a szerelembe.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Nyilas, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Vízöntő

A Vízöntő valóban sokkal boldogabb egyedül, mint a hosszú párkapcsolatban, mert a függetlenséget mindennél többre értékeli. Természetesen nem utasít el mindent és mindenkit, de csak akkor kitartó, ha párja mellett is azt teheti, amit akar. Nem vágyik az intimitásra és a közelségre annyira, mint más csillagjegyek. Beszélgetőtársat talál a barátok között és a családban is, vagy kötetlenebb kapcsolatokat választ.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Vízöntõ.

Vasárnapi Horoszkóp - Ne féljen megtenni az első lépést...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: