Ikrek

Sokan húznak vele, hogy nem lehet rajtad kiigazodni és sokszor olyan, mintha két személyiséged lenne, de különösebben nem szoktak meghatni ezek a beszólások. 2021-ben pedig egyenesen lepereg majd rólad minden kritika, ugyanis a 2020-as év rádöbbentett, hogy mi a legfontosabb számodra. Az új mindseted csak tovább erősödik az év közepe felé, aminek köszönhetően új barátokra fogsz szert tenni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Kedves Ikrek, ma úgy tûnik, igazán romantikus hangulatban van. Legszívesebben az egész estét párjával töltené egy összebújós vacsora, vagy film mellett, de sajnos lehet, hogy egyedül marad tervével, mert elõfordulhat, hogy kedvesének ma nem lesz kedve mindezekhez. Ne búsuljon, inkább kösse le magát egy jó kis regénnyel, bár az együtt töltött perceket nem helyettesítheti semmi.

Rák

Annyiszor helyeztél másokat magad elé, hogy észre sem vetted, mennyi lehetőségről csúsztál le emiatt. Idén viszont rájössz, hogy így még azokért a sikerekért is mások zsebelik be a dicséretet, amiért egyébként neked járni. Végre felbosszantod magad annyira, hogy változtass a végletekig önzetlen hozzáállásodon és magadra is gondolj egy kicsit. Ezzel pedig sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel, mert megszűnik az állandó második helyezett érzésed.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy szimpatikus nõi látogató hozhat most kellemetlen, sokkoló híreket, melyek érinthetik a munkáját is. Ez jelenthet a vártnál több munkát, vagy egy már késznek hitt dolog újragondolását. Sajnos a váratlanul jött feladatok miatt borulhat a mai betervezett programja, s bizony kénytelen lesz többet távol maradni családjától, otthonától, mint amennyit szeretne. Kitartás, kedves Rák!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-21 - A mai napon, hogy szerelmi téren leküzdhessen minden akadályt...

Skorpió

Folyamatosan másoknak akarsz megfelelni és totálisan magad alá kerülsz, ha azt érzed, valaki kicsit elutasítóan viselkedik veled. Viszont 2021-ben, miután megtapasztalod, hogy ezzel visszaélhetnek mások, rájössz, hogy csak elfojtod a benned rejtőző lehetőségeket, ha állandóan mások visszaigazolását keresed, miközben egy embernek kell igazán megfelelned: saját magadnak. Az átkattanásodnak köszönhetően végre olyan pályára áll a karriered, amit valójában megérdemelsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

A mai nap egészen kaotikusra sikeredhet. No nem ön miatt, hiszen mint mindig, ma is összeszedett, kiegyensúlyozott. Ám önnel ellentétben környezetében bizony adódhatnak olyan abszurd dolgok, melyek miatt ön sem tud haladni munkájával, s ez bizony okozhat egy kis bosszúságot a nap folyamán. Rá se rántson, ha egy kicsit lemaradt, hiszen pillanatok alatt utol fogja érni magát, inkább használja ki a felszabaduló idõt és pihenjen egy kicsit.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: