Nyilas

Ha valamit a fejedbe veszel, senki sem tántoríthat el a célodtól, ami irigylésre méltó, az viszont már kevésbé, hogy közben teljesen megfeledkezel minden másról. Ezt elsősorban a hangulatod sínyli meg és a barátaid, akik nehezen viselik el, hogy állandóan feszkózol és nem lehet hozzád szólni. Az új évben szerencsére egy nagy lelkizős beszélgetésnek köszönhetően szépen apránként elfogadod, hogy nem az életed múlik azon, hogy mindig minden kihívást teljesíts és csak akkor lehetsz igazán boldog, ha a kis dolgokat is értékeled.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Munkája során kedvezõbben alakulhatnak dolgai, mint azt gondolta. A váratlan jó hírt egyetlen dolog árnyékolhatja, a vele járó rengeteg papírmunka. Ez lehet, hogy valamilyen szerzõdést, vagy más jogi dokumentumokat takar, így ne sajnálja az idõt, figyelmesen tanulmányozzon át minden iratot. A nem várt öröm tiszteletére a legjobb amit tehet, hogy este elmegy barátaival ünnepelni.

Halak

Neked aztán rendesen osztotta az élet a nehézségeket 2020-ban és már alig vártad, hogy a karácsonyi időszakban kicsit kifújhasd magad. A nagy pihi közben sikerült magadba szállnod és úgy döntöttél, hogy jövőre nem veszel mindent készpénznek, amit eléd hoz a sors, hanem aktívan alakítod majd a körülményeidetA nagy elhatározásodat pedig a csillagok és támogatják és az új évben csak pislognak majd az emberek, hogy milyen határozottan tálalod az elképzeléseidet egy-egy váratlan szituban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

A mai napja eléggé nehézkes lehet, kedves Halak. Munkahelyén bizonyos változások állhatnak be, melyek akadályozzák munkájának gördülékenységét és nem tudni, mikorra fog véglegesen újra helyreállni a megszokott rend. Magán életében is gondok adódhatnak. Lehet, hogy partnere egy kis idõre eltávolodik öntõl és ettõl igencsak egyedül érezheti magát. Rengeteg fizikai erõt fektet az egész napjába, azonban ennek rendkívül kevés a látszata. Sétáljon egyet, ürítse ki gondolatait. Tiszta fejjel, higgye el, mindent egyszerûbbnek fog látni.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-09-02

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: