A Vízöntő önigazolásokat gyárt

A Vízöntő képtelen veszíteni. Ha mégis nehéz helyzetbe kerül, például összevész a barátaival, esetleg kirúgják a munkahelyéről, vagy netán rossz emberbe szeret bele, előfordulhat, hogy hazugságokkal próbálja szépíteni a döntését, vagy a helyzetet. Nem másokat akar becsapni, leginkább önigazolásként használja, és általában sikerrel meg is győzi saját magát.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

Ma minden jel arra mutat, hogy a szokásosnál lényegesen energikusabb, így feldobottabb is, ráadásul lendületét sem egyszerûen töri meg mások kavarása, mint máskor. Mindez azért is érdekes lehet, mert, ugye, nem sok minden változott tegnap óta, így jogos a kérdés, mi lehet mégis ennek a pozitív hozzáállásnak az oka. Nos, kár ezen sokat töprengeni, ahelyett inkább használja ki, ugyan is eme pozitív többletenergiák ezúttal nem a csillagokból érkeznek, hanem bizony az ön belsejébõl fakadnak, ami mostanában, még, ha csak a felszín alatt is, nagy változásokon ment keresztül az utóbbi idõszak tapasztalásai által. Egészen különleges dolog ez, amiben most része van, mert ugyanis csak nagyon kevesen képesek ösztönösen aktiválni belsõ energiáik, pláne ilyen koncentráltan!

A Mérleg fordítani próbál a helyzeten

A Mérleg ismeri a teremtés erejét, amit a hazugságok terén is megpróbál bevetni. Úgy véli, ha már hazudik valamit, és arról elhiszi, hogy igaz, akkor megfordul a helyzet, és valóban az történik majd, amit mondott. Ezzel a kicsit gyerekesnek tűnő gondolatmenettel próbálja manipulálni önmagát és gyakran másokat is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A Mérleg, legyen szingli, vagy tartós párkapcsolatban élõ, ma könnyen egy szinttel elõrébb léphet a végsõ elkötelezõdés irányába, sõt, házasként a gyermekvállalás is egyre mélyebben gyökeret verhet gondolataiban. Mind párja, mind pedig ön érzik a változás szelét, ami az új szint elérésével köszönt be életükbe. Kapcsolatuk sokat fejlõdhet a mai nap folyamán, ha ezt a napot választják a dolgok megbeszélésére. Ha jelenleg egyedülálló, ma könnyen közelebb kerülhet egy nagy lépéssel a magány végleges felszámolásához, csak alaposan ki kell nyitnia a szemét és mindenképpen lépnie önnek is az ügyben! Az eredmény most megsokszorozódhat!

A Bak biztatja magát

A Bak számára létfontosságú, hogy mindig megszerezze, amit akar. És az is kiemelten fontos, hogy a végsőkig higgyen benne, hogy ez mindenképpen sikerülni fog neki. Ennek érdekében pedig még attól sem riad vissza, hogy néha hazudjon saját magának. Annyira akarja a sikert, hogy akkor is győzködi magát, amikor a lelke mélyén ő is tudja, nem jó irányba halad.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A Bakokban ma olyan romantikus szenvedély kelhet szárnyra, ami arra ösztönzi õket, hogy javítsák fizikai megjelenésüket, s ez által kihozzák külsejükbõl, amit csak lehet. Ennek fényében nem riadnak vissza az új dolgok kipróbálásától sem, mint amilyen egy új fogyókúra elkezdése, egy merész szabású ruha, vagy éppen egy új frizura kipróbálása. Most egyikkel sem nyúlhat nagyon mellé, így valószínûleg eléri a kívánt eredményt, amitõl sokkal jobban fogja érezni magát a bõrében, s ez másoknak is azonnal fel fog tûnni. Végül is ez volt a cél...

Az Ikrek szereti a történeteit

Az Ikrek imád kommunikálni, azonban csapongó és nem mindig figyel oda arra, amit mond. Hajlamos lehet a történeteket kiszínezni, ami sokszor annyira jól sikerül, hogy még saját magát is meggyőzi, az az eset tényleg úgy történt. Végül is az egész így sokkal, de sokkal érdekesebben hangzik…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: