A Vízöntő önigazolásokat gyárt

A Vízöntő képtelen veszíteni. Ha mégis nehéz helyzetbe kerül, például összevész a barátaival, esetleg kirúgják a munkahelyéről, vagy netán rossz emberbe szeret bele, előfordulhat, hogy hazugságokkal próbálja szépíteni a döntését, vagy a helyzetet. Nem másokat akar becsapni, leginkább önigazolásként használja, és általában sikerrel meg is győzi saját magát.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Elég volt a töprengésbõl, kedves Vízöntõ, így ma ideje a tettek mezejére lépni, s belekezdeni az elgondoltakba! Szóljon ez a nap spontaneitásról és a kalandról. Végül is a puding próbája az evés, s vannak olyan dolgok, melyekrõl csak úgy bizonyosodhatunk meg, ha kipróbáljuk õket. Nem szabad félni az ismeretlentõl, hiszen, minél több mindent ismer meg az ember, annál kevesebb felfedezetlen terület marad, s így késõbb annál ritkábban kell kockáztatnia. Ma egy nagy váratlan, jó ötlet sokat segíthet átlendülni a kezdeti nehézségeken!

A Mérleg fordítani próbál a helyzeten

A Mérleg ismeri a teremtés erejét, amit a hazugságok terén is megpróbál bevetni. Úgy véli, ha már hazudik valamit, és arról elhiszi, hogy igaz, akkor megfordul a helyzet, és valóban az történik majd, amit mondott. Ezzel a kicsit gyerekesnek tűnő gondolatmenettel próbálja manipulálni önmagát és gyakran másokat is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

A környezetébõl érkezõ impulzusok arra ösztönözhetik, hogy, akár szakmai, akár érzelmi, vagy magán területen, de érdemes belekezdenie egy új projektbe. A sok ötlet közül ma érdemes kiválasztani a legfontosabbakat, legalapvetõbbeket, s azok megvalósításával kezdeni a dolgot. Bármivel is foglalatoskodjon ma, mielõtt belekezd egy dologba, elõtte mindenképpen gyûjtsön be minél több lényegi információt az üggyel kapcsolatban, különben számos pluszkörre számíthat, amik kedvét szeghetik a megvalósításban. Barátai, szövetségesei sokat segíthetnek az elsõ akadályok elhárításában, így éljen az általuk nyújtott segítséggel.

Csillagjegyek, akiket nagyon nehéz szeretni – Ha teheted, kerüld őket!

A Bak biztatja magát

A Bak számára létfontosságú, hogy mindig megszerezze, amit akar. És az is kiemelten fontos, hogy a végsőkig higgyen benne, hogy ez mindenképpen sikerülni fog neki. Ennek érdekében pedig még attól sem riad vissza, hogy néha hazudjon saját magának. Annyira akarja a sikert, hogy akkor is győzködi magát, amikor a lelke mélyén ő is tudja, nem jó irányba halad.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ma kifejezetten bonyodalmas, mondhatni nehéz helyzetben találhatja magát az Bak, mely abból fakadhat, hogy két út közül nem tudja majd, melyiket is válassza, annyira homályba vész tekintete elõl az utak lehetséges végkimenetele. Az életben igen gyakran fordul ilyesmi elõ, hiszen biztosan a jövõbe senkise láthat. Az ön körül lévõk megpróbálhatják manipulálni a döntéseit, s, amellett, hogy valamelyest meghallgatja õket, azért igyekezzen objektív maradni. Persze, ezt könnyebb mondani, mint megtenni, de önnek biztosan sikerül remek intuíciói által kihoznia a legtöbbet a dologból, így joggal bízhat önmagában!

Az Ikrek szereti a történeteit

Az Ikrek imád kommunikálni, azonban csapongó és nem mindig figyel oda arra, amit mond. Hajlamos lehet a történeteket kiszínezni, ami sokszor annyira jól sikerül, hogy még saját magát is meggyőzi, az az eset tényleg úgy történt. Végül is az egész így sokkal, de sokkal érdekesebben hangzik…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ma különös éberséggel óvja a szívét, kedves Ikrek, mert az könnyen célpontjává válhat a mézes-mázos szavaknak, melyek késõbb annyi fájdalmat okozhatnak. Önre törhet ma érzékenysége, s könnyen úgy érezheti, egyedül, csupaszon bolyong a sötét, rideg világban. Talán az lenne a legjobb, ha egész nap ágyban maradna, vagy legalább is ki se mozdulna megszokott, biztonságot nyújtó életterébõl. Ha mégis kikényszerül, akkor jusson eszébe, ha éberen ügyel az önt körülvevõk rezdüléseire, még idõben gátat vethet a lelki sebzõdésnek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: