A horoszkóp szerint akadnak csillagjegyek, akik hajlamosabbak minden mást a munkájuk mögé rendelni. Ők meglehetősen sokat várhatnak a házassággal, a családalapítással is. A karrierjük vélhetően mindenkor fontosabb lesz, mint a párjuk és a gyerekeik. Te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap során akkor érezheti magát igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak, ha egy kicsit sikerül a hétköznapok elõl a szabadba menekülnie, s ott, egyszerûen gyönyörködnie a mesés tájképben, s a természet milliónyi csodájában. Nem is csoda, ha vágyakozik ilyesmi után, ugyanis a világon az egyik legjobb stressz oldó és egyben egészséges dolog, a természetjárás, hiszen, míg a testet élénkíti, addig a lelket mindennél jobban megnyugtatja. Kerítsen is rá sort ma, ha teheti, kedves Bak! Ha nem, már akár egy gondolat kirándulás is több lehet a semminél...

A Kos

A határozott, céltudatos Kos mintha arra született volna, hogy körülvegye őt a siker és jólét. Hogy ezeket elérhesse, mindent meg is tesz: erős benne a versenyszellem, ő mindenkor csak a győzelmet fogadja el eredményként és valódi teljesítményként. A hangulatváltozásait is inkább a beosztottjainak tartogatja, és nem feltétlenül egy szerelemnek vagy házastársnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Ma elméje próbál logikusan magyarázni valamit és sugalmazni a zökkenõ-mentesebb utat, ugyanakkor szíve ezzel szemben teljesen másképpen látja a dolgokat. Érdemes most az utóbbira hallgatnia, kedves Kos, még, ha ez esetben nagyobb is a sérülés veszélye, mert késõbb örökké bánhatja majd, hogy nem szíve szerint cselekedett. Néha bizony vannak olyan dolgok az életben, melyeket képtelen ép ésszel kontrollálni az ember, s kénytelen kockáztatni és minden észérv ellenére is, szívére hallgatni, mert vagy így, vagy úgy, de a végére pontosan érzi, hogy ez az egyetlen helyes út, s nem is volt soha más választás.

Ezért irigyelnek annyira a többiek a horoszkóp szerint

A Bika

A Bikát mágnesként vonzzák az anyagi javak, a luxus és a kényelem, a jólét, amelyért keményen küzd, mindent megtesz érte, hogy élvezhesse az életében. Makacs, öntudatos és kompromisszumképtelen típus – mind olyan tulajdonságok, amelyekkel nagyszerű karriert futhat be, ám ezeket a házasságban már kevésbé képes kamatoztatni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Attól függetlenül, hogy ma nem igazán érzi jól magát, ne hagyja, hogy ez a rosszkedv, vagy akárcsak nyomott hangulat, tönkre tegye az egész napját, kedves Bika! Természetes, hogy elkeserítik az embert a világban sajnos nap, mint nap végbemenõ rossz dolgok, de ugyanakkor, ha mindig csak ilyesmivel törõdik az ember, s hagyja le is törni magát miattuk, attól az bizony még nem segít a helyzeten, sõt, csak tovább terjeszti a környezetében élõkre is a lehangoltságot. A drámai helyzetekre tehát inkább tettekkel és jó hangulatból fakadó lelkesedéssel próbáljon meg reagálni, legalább is amennyire lehetséges, hisz most ezzel tehet a legtöbbet magáért és másokért.

Az Oroszlán

Az Oroszlán született vezéregyéniség, akit legfőképp a siker, az elismerés, a rajongás tölt fel és éltet. Ebből pedig nagy eséllyel jóval többet kap a karrierje, a munkája területén, mint a családi fészekben. Persze meg is tesz mindent a siker érdekében, ezért a családra szinte alig marad energiája.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Ma könnyen ismét a zajló események kellõs közepén találhatja magát, ami által igencsak sok múlhat önön. Eme pozícióban remekül érzi magát, hisz nincs is jobb annál, amikor az ember tudja, hogy számít, s hogy fontos része a csapatnak! Az élvezetes tevékenykedés után aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés is, melyet most érdemes egy nyüzsgõ, központi helyre szerveznie, s mindenkit invitálnia rá, aki csak számít.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: