A horoszkóp szerint akadnak csillagjegyek, akik hajlamosabbak minden mást a munkájuk mögé rendelni. Ők meglehetősen sokat várhatnak a házassággal, a családalapítással is. A karrierjük vélhetően mindenkor fontosabb lesz, mint a párjuk és a gyerekeik. Te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Bak ma felfedezheti magában, hogy a spiritualitás és a lelkiek mennyivel nagyobb szerepet játszanak életében, mint az anyagiak és a materiális világ. Mindez persze nem azt jelenti, hogy a pénzügyeket figyelmen kívül hagyná, hanem inkább azt, hogy a mai nap során sokkal inkább fogja értékelni majd szerettei, barátai társaságát, mintsem a szakmai sikereket, s ez jól is van így, hiszen az életben, bár szükséges némi pénz, de nem az a fõ cél, ahogy azt sokan gondolják. A pénz csak egy eszköz, hogy elérjük céljainkat, hát úgy is érdemes vele bánni, s ön ezt, helyesen, pontosan így is gondolja!

A Kos

A határozott, céltudatos Kos mintha arra született volna, hogy körülvegye őt a siker és jólét. Hogy ezeket elérhesse, mindent meg is tesz: erős benne a versenyszellem, ő mindenkor csak a győzelmet fogadja el eredményként és valódi teljesítményként. A hangulatváltozásait is inkább a beosztottjainak tartogatja, és nem feltétlenül egy szerelemnek vagy házastársnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Mindenképpen tegyen ma eleget minden olyan invitálásnak, ami, eddig ismeretlen utak felfedezésével, vagy új emberek megismerésével kecsegtet. A változás szele a levegõben van, de csakis akkor következhet be, ha éberen figyel az apró jelekre és lép a kellõ pillanatban. Egy társasági eseményen ma nagy eséllyel ismerhet meg valakit, aki a késõbbiekben fontos szerepet tölthet be majd életében, sõt, akár élete párját is megismerheti, amennyiben ez még nem történt volna meg! Hallgasson intuícióira és fedezze fel a z újdonsült ismerõseiben rejlõ értékeket, hogy elõkészítse a terepet a bizalmi szálak kialakítására.

A Bika

A Bikát mágnesként vonzzák az anyagi javak, a luxus és a kényelem, a jólét, amelyért keményen küzd, mindent megtesz érte, hogy élvezhesse az életében. Makacs, öntudatos és kompromisszumképtelen típus – mind olyan tulajdonságok, amelyekkel nagyszerű karriert futhat be, ám ezeket a házasságban már kevésbé képes kamatoztatni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Augusztus elsõ napján a Bikának könnyen meggyûlhet a baja egy közelgõ esemény, összejövetel, vagy rendezvény szervezésével, lebonyolításával, amihez így mindenképpen kénytelen lesz valakinek a segítségét kérni. A legnagyobb bonyodalmat ezúttal az a szervezetlenség okozza, ami az idõpontok borulásából fakad. Kapkodás helyett érdemes leülni nyugodtan egy picit, oda, ahol biztosan senki sem zavarja és gyorsan átdolgoznia a menetrendet, hogy újra helyére tegye a dolgokat, legalábbis, amennyire csak lehet. Az ön szervezõképességével ez nem lehet probléma!

Az Oroszlán

Az Oroszlán született vezéregyéniség, akit legfőképp a siker, az elismerés, a rajongás tölt fel és éltet. Ebből pedig nagy eséllyel jóval többet kap a karrierje, a munkája területén, mint a családi fészekben. Persze meg is tesz mindent a siker érdekében, ezért a családra szinte alig marad energiája.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Az Oroszlán ma meglehetõs érzékenységet mutat a nála kevésbé eredményes emberek iránt, akiknek segítésében ma igencsak örömét lelheti. A nagylelkûsége hamar fel fog tûnni a többieknek is, ami által ma számos elismerésre, kedves szóra számíthat. Furcsa mód (jogosan) úgy érezheti, hogy önnek pedig mintha éppen pont ez hiányzott volna mostanában, így eme különös szimbiózisban kiváltképp örömét leli. Jól is van ez így, hiszen legyen valaki bármily erõs is, nem jó mindig mindent önös érdekbõl és egyedül csinálni, hiszen érzõ, társas lények vagyunk, akik már sok mindent köszönhettek a fejlõdésük során az empátiának!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: