A Skorpió az érzelmi manipuláció mestere

Skorpió jegyűként számodra az emberek nem mások, mint személyes adatokkal teletűzdelt bábuk. Az összegyűjtött információkat a megfelelő időben remekül ki tudod játszani ellenük. Gyűjteményedet folyamatosan bővíted a párod ellen is, megjegyzel minden elejtett információt, aztán amikor nem úgy táncol, ahogy fütyülsz, minden hibáját felhánytorgatod, a szemére veted. Egy ideig biztosan eléred a célodat, de vedd észre, nem manipulálhatod őt a végtelenségig.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Meglehet, kedves Skorpió, hogy ma egy igen fontos döntést kell majd meghoznia, így semmiképpen se kapkodjon, vagy hagyja mások által befolyásolni magát, hanem gondolja át alaposan az összes lehetséges következményt és végkimenetelt, s csakis ezt követõen határozza el magát! Amennyiben lehetséges, az estét mindenképpen töltse a barátaival!

A Rák nem felejt el semmit

Rák jegyűként rendkívül elszánt vagy, nem igaz? S azzal az arcátlan, az ellentéteket a végletekig kiélezni vágyó természettel is megáldott a sors, amellyel addig nyaggatod a párodat, amíg a béke kedvéért megcsinál mindent, amit kérsz. Hajlamos lehetsz a kényes témákat is felhánytorgatni, hogy céljaidat elérd. Mivel káprázatos a memóriád, napra pontosan emlékszel minden egyes kimondott szóra. Tudnod kell, ha nem változtatsz a viselkedéseden, végül egyedül maradsz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai napon, különösen vigyázzon éles nyelvével, kedves Rák, ugyanis minden szava igen erõteljes hatást válthat ki másokból. Amennyiben meg akarja õrizni a környezetében a békét és a nyugalmat, úgy a legteljesebb mértékben tegye félre a másokkal kapcsolatos problémáit, kritikus szemléletét, s hagyja inkább máskorra azok megfogalmazását, kifejtését.

Ez az amit még áprilisban abba kell hagynod a csillagjegyed szerint!

A Kos a vonzás-taszítás nagymestere

Párkapcsolatodban, illetve valójában minden kapcsolatodban azzal telik az idő, hogy Kos jegyűként megkapd, amit szeretnél. A célodhoz mindent bevezetsz, valójában mindegy, milyen áron éred el. Nem megy könnyen, de ismerd el, örömmel teszed. Avonzás-taszítás stratégia nagymestere vagy, és pontosan ezzel a viselkedéssel tartod sakkban a párodat. Egy kicsit mindig közelebb engeded őt magadhoz, aztán a legváratlanabb pillanatban tolod el ugyanígy érzelmileg. Légy résen, nagyon veszélyes játékot űzöl.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Igyekezzen megõrizni ma a hidegvérét, történjék bármennyi apró, idegesítõ dolog is ön körül, kedves Kos, amennyiben ugyanis teret enged érzéseinek, úgy igencsak megbánthat valakit, akit késõbb, annál nehezebb lesz majd kiengesztelnie, így inkább, bölcsen, elõzze meg ezt a kellemetlenséget és tortúrát.

 

Forrás: nlc.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: