Ezek a csillagjegyek valósággal felrobbantják egymást. Eleinte azzal, hogy elképesztő erővel és szerelemmel vonzódnak a másikhoz, a mélyebb ismerkedést követően pedig a viták és a veszekedések feszítik robbanásig a hurt közöttük. Melyek ezek a csillagjegyek? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

A Skorpió és a Kos kapcsolata kimerítő

A Skorpió és a Kos uralkodó bolygója a Mars, így mindketten aktívak, szenvedélyesek, öntudatosak. Az első pillanattól kezdve elképesztően vonzódnak egymáshoz, a párkapcsolatuk tökéletesnek tűnik, úgy érzik, őket a végzet is egymásnak teremtette. A Kos minden tőle telhetőt beletesz a kapcsolatban, miközben a Skorpió visszafogja az érzéseit. A hálószobában hiába izzik közöttük a levegő, mégis egyre több félreértés alakul ki közöttük. A Kos úgy érzi, párja nem viszonozza az érzéseit, a Skorpió szerint a Kos túlzottan is nyitott, és folyton ki akar tűnni. Mindketten megbízható és őszinte csillagjegyek, ugyanakkor mereven ragaszkodnak a saját elveikhez. Egy idő után folyamatosan megy az adok-kapok, a sérelmet újabb sérelem követi. Amilyen erős érzelmi energiákat mozdít meg ez a két csillagjegy, a bomba is pontosan ilyen erővel robban fel közöttük.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Kedves Skorpió, a mai napon lehet, hogy nem részesül akkora figyelemben, mint amekkorát szeretne, emiatt elõfordulhat, hogy elromlik a kedve, s ebbõl fakadóan az emberek még kevésbé merik majd megközelíteni, hisz ki szeretne egy boldogtalan ember társaságában lenni. Figyeljen jobban saját belsõ harmóniájára, mielõtt környezetében keresné a hibát. Az önvizsgálat néha nagyon hasznos dolog, s, talán itt az ideje most önnek is gyakorolni, ez által is fejlesztve önmagát.

Milyen ember voltál az előző életedben? A csillagjegyedből megtudhatod...

Az Oroszlán és a Vízöntő kapcsolata túlzottan is robbanásveszélyes

Az Oroszlán és a Vízöntő szemben álló csillagjegyek. Pontosan annyira különböznek egymástól, amennyire – legalábbis elvileg – kiegészíthetnék a másikat. A Vízöntő különlegessége és különcsége gyorsan feltűnik az Oroszlánnak, akit előbbi sem tud nem észrevenni. Hogy ez a kapcsolat tartós maradhasson, valójában meg kéne tanulniuk egymást tolerálni, amire ugyanakkor mindketten képtelenek. Pedig ott rejlik a szikra a közös élet lehetőségéhez, bámulatos dolgokra lehetnének együtt képesek. Az Oroszlán az egoizmusával teszi tönkre a kapcsolatot, de a Vízöntő sem kevésbé magának való típus. A szabadságot megadják egymásnak, csak a kellő figyelmet nem. A Vízöntő gondtalan viselkedésével valójában a legrosszabbat hozza ki az Oroszlánból. Utóbbi nem érti a vicceket, folyton megsértődik, ráadásul úgy érzi, a Vízöntő csak költekezik ahelyett, hogy megdolgozna a pénzért. A viták folyamatosak, a feszültség nem véletlenül vezet robbanásig.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap során kifejezetten megnõhet a kíváncsisága egy bizonyos téma iránt, így, hajlamos lehet szinte az egész napját információgyûjtéssel tölteni. Az önképzés dicséretes és minden bizonnyal szórakoztató is, ugyanakkor azért próbálja meg ne teljesen kizárnia külvilágot, nehogy átmeneti merengéseinek és a belõle fakadó figyelmetlenségének baleset legyen a vége. Ma ugyanakkor olyan izgalmas távlatokba is lejuthat a keresgélés közepette, amilyenekre még csak nem is gondolt!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: