A 2019-es év uralkodó bolygója a Merkúr, az első retrográd időszaka pedig március 5-28. között lesz, amikor igen nehéz lesz tisztánlátnunk a dolgokat, nehézségekbe ütközhetünk, de az is lehet, hogy becsapnak. Szóval legyünk figyelmesek, és kitartóak!

Ebben az időszakban úgy fogjuk érezni, mintha valósággal visszafelé haladnánk az életben. Van néhány olyan csillagjegy, akiket a kelleténél jobban fog érinteni ez az időszak. Ők aztán kapnak hideget és meleg is jócskán!

Októberi szerelmi horoszkóp - Az ősz beköszönte aligha lehetne fordulatosabb

Ikrek

Ez a te domináns bolygód, igencsak nagy befolyással lesz rád a következő időszakban. Normális körülmények között nagyon jó a kommunikációs képességed, most igencsak akadozni fog a szóbeli teljesítményed. Kommunikációs nehézségekkel kell szembenézned. Próbálj egy kicsit többet pihenni, hogy visszanyerd önbizalmad.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Általában igen mély hatással vannak rád a dolgok, ismerőseid érzelmes embernek tartanak, azonban ebben az időszakban most még inkább szentimentálissá válsz. Már-már te magad is alig bírsz küzdeni a mélyről feltörő érzéseiddel. Amit eddig magadban tartottál, most felszínre kerül, ezen pedig a környezeted fog a legjobban meglepődni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntõl, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: