A Nyilas nem nagyon foglalkozik a következményekkel

A Nyilas valójában szereti, amikor folyamatosan változatos az élete. Igaz, ő sem képvisel mindenben és mindenkor határozott véleményt, de inkább csak azért, mert nem szívesen vállalja a döntése következményeit. Persze, ha utazásról van szó, pontosan tudja, mit akar, s ilyenkor tökéletesen megfogalmazza az álláspontját. Ám egyéb kérdésekben gyakran hezitál, s ha teheti, a többiekre bízza a döntést. Igazság szerint nem különösebben érdekli, hogy mi történik. A szabályokat, az elvárásokat alapból sem kedveli, inkább a felhőtlen örömet keresi.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

A Halak nem akar rossz döntést hozni

Ha létezik olyan csillagjegy, amely hajlamos a mártír- és áldozatszerepre, az kétségtelenül a Halak. Furcsa módon akkor a legboldogabb, ha az ellenkezőjét választja a környezte, mint amit ő szeretne. Ilyenkor ugyanis áldozatokat hozhat a másik érdekében, s számára ez különös értékkel bír. Egyébként sem akar rossz döntéseket hozni, ezért örömmel hárítja a ezt a felelősséget. Önzetlen típus, el sem tudja képzelni, hogy ne mások érdekét nézze, s ha a többiek mást szeretnének, nem bánja, ha ahhoz a véleményhez kell csatlakoznia.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Ha ezt megteszed, végképp kiszeret belőled! Szakítási okok csillagjegyek szerint!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: