A Nyilas nem nagyon foglalkozik a következményekkel

A Nyilas valójában szereti, amikor folyamatosan változatos az élete. Igaz, ő sem képvisel mindenben és mindenkor határozott véleményt, de inkább csak azért, mert nem szívesen vállalja a döntése következményeit. Persze, ha utazásról van szó, pontosan tudja, mit akar, s ilyenkor tökéletesen megfogalmazza az álláspontját. Ám egyéb kérdésekben gyakran hezitál, s ha teheti, a többiekre bízza a döntést. Igazság szerint nem különösebben érdekli, hogy mi történik. A szabályokat, az elvárásokat alapból sem kedveli, inkább a felhőtlen örömet keresi.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

Úgy, mint minden embernek, önnek is szüksége van az odafigyelésre, törõdésre. Töltse ezt a napot egy olyan illetõvel, ki a szívéhez igazán közel áll. Engedje, hogy föllobbanjon önben újra a tûz mely már enyhén izzik, hagyja gondolatati szabadon, korlátok nélkül szárnyalni, ossza meg kedvesével legmélyebb, legmerészebb vágyait, vesse le magáról szürkület, megfásultság árnyát és helyette ragyogjon. Ne feledje szerettei milyen szerepet is töltenek be az élében és azt, hogy bármi is történik az élete során önnel kedves Nyilas, õk lesznek azok, kikre mindig számíthat majd.

A Halak nem akar rossz döntést hozni

Ha létezik olyan csillagjegy, amely hajlamos a mártír- és áldozatszerepre, az kétségtelenül a Halak. Furcsa módon akkor a legboldogabb, ha az ellenkezőjét választja a környezte, mint amit ő szeretne. Ilyenkor ugyanis áldozatokat hozhat a másik érdekében, s számára ez különös értékkel bír. Egyébként sem akar rossz döntéseket hozni, ezért örömmel hárítja a ezt a felelősséget. Önzetlen típus, el sem tudja képzelni, hogy ne mások érdekét nézze, s ha a többiek mást szeretnének, nem bánja, ha ahhoz a véleményhez kell csatlakoznia.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-21)

A mai napon felmerülhet önben, hogy esetleg hajlandó megbocsátani valakinek, akivel jelenleg hadilábon állnak. Ez bölcs megfontolás az ön részérõl, kedves Halak, hisz nem lehet örökké haragban élni, mert azzal csak a saját életét keseríti meg az ember. Ha nehéz is az ügy, legyen okosabb, s nyújtson békejobbot, más nem, ezentúl sem lesznek puszipajtások az illetõvel. Ön most egy ilyen lépéssel csakis nyerhet!

Pénteki Horoszkóp 2021-09-17

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: