A most következő öt csillagjegy szülöttei vagy eleve meg sem próbálják betartani a határidőket, vagy csak igen komoly erőfeszítések árán képesek erre.

Vízöntő

A Vízöntő igazi szabad szellem, az élet minden területén. Nehezen viseli a korlátokat, a megkötéseket és a felelősséget. Emiatt pedig gyakran csúszik ki a határidőkből. Ennek oka azonban nem csupán a szétszórtság vagy a felelőtlenség lehet. A jegy szülötteinek ugyanis gyakran kevés az önbizalmuk, emiatt pedig lassabban vagy nehezebben boldogulhatnak egy-egy rájuk bízott feladattal is. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Ma egy váratlan meglepetés érheti, mely, annak ellenére, hogy nem rajong a meglepetésekért, igazán pozitív és üdvözlendõ lesz, így nincs miért aggódnia, kedves Vízöntõ. Érdemes készülnie, mégpedig úgy, hogy nem tanúsít ellenállást ma egyetlen olyan emberrel szemben sem, aki új szelek hírmondójának mutatkozik. Ma mindemellett csakis pozitív energiákat sugározzon környezete felé, elébe menve ezzel az elkövetkezendõ jónak!

Hétvégi szerelmi horoszkóp - 2020. November 06-08-ig: Ezen a hétvégén különösen sok bókot fogsz kapni tőle...

Bika

A Bika a halogatás bajnoka. Bármilyen feladattal is áll szemben, alaposan átgondolja, hogy egyáltalán akarja-e, majd cselekvési tervet készít, aztán – esetleg – nekiáll a kivitelezésnek. Addigra azonban a határidő jó eséllyel már letelt. Fontos azonban megjegyezni, hogy ha eljut a megvalósításig, legjobb képességei szerint dolgozik. Csak épp késéssel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Meglehet, hogy mostanában stabilizálódni látszik anyagi helyzete, de még mindig úgy érezheti, nem valósította meg az összes monetáris célját, kedves Bika! Ennek következtében, a mai nap folyamán, szinte egész végig e körül foroghatnak gondolatai, azaz, hogy hogyan is kéne megvalósítani rövid és hosszú távú anyagi célkitûzéseit. A mai nap kiváló választás a tervezésre!

Halak

A Halak túl sok időt tölt el a saját, belső világába merülve, miközben viszont gyakran elszáguld mellette a valóság és vele együtt a határidők is. Mindeközben viszont kreatívak és ötletesek, egész egyszerűen csak a megvalósításban nem képesek tartani az előzetes tervet, inkább a maguk módján és tempójában haladnak. Jó hír viszont, hogy a végeredmény általában felülmúlja az elvárásokat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-11-28)

Ma valami apróság, kifejezett aggodalommal töltheti el, melyet nagyon nehezen él meg, kedves Halak! Ne engedje, hogy maga alá gyûrje a félelem és a aggódás. Bármi is legyen a tárgya, az elsõ riadalom után, kapja össze magát és kerüljön elébe az eseményeknek. Ha kell, nyomozzon, kutasson addig, míg végül teljes bizonyosságot nem nyer, hogy aggodalma felesleges volt és valójában minden a legnagyobb rendben!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: