4. A Bika makacsul magába zárkózik

A Bika borzasztóan makacs és csökönyös típus. Változó hangulata miatt nem a legkönnyebb kijönni vele, amivel a környezete is többnyire tisztában van. Éppen emiatt megpróbálja az érzelmeit visszaszorítani, ami ugyanakkor befelé fordulóvá teszi őt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

A Bika, ma, bármennyire is látszólag minden rendben van, a változtatást fontolgatja. Ennek fõ oka az lehet, hogy könnyen úgy érezheti, a jelen környezetben nem képes kiélni kellõképpen kreativitását! Az utat, melyet kitaposott, csakis ön választotta, s, ha úgy érzi, ez nem kielégítõ, akkor inkább most változtasson, minthogy belefásuljon teendõibe. Ön egy olyan személyiség, aki nap, mint nap, hihetetlen módon képes megújulni, így igazán nincs oka kételkedni abban, hogy képes lesz kezelni az eljövendõ változásokat!

5. A Szűz hajlamos magába zárkózni

Különösen a Szűz nő tűnhet kemény diónak sokak számára. Borzasztóan gyanakvó ugyanis, ami persze introvertálttá, távolságtartóvá teszi őt. Inkább magába fojtja a szót, nehogy az érzelmei, a gondolatai napvilágra kerüljenek. Így biztos lehet, hogy a rosszul kiejtett szavakat nem lehet ellene felhasználni. És tényleg nem is, mert ki sem mondja azokat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

A mai nap folyamán, szinte véletlenül, fény derülhet egy új tehetségére, amire eddig még csak nem is gondolt. Ez meglehetõs lelkesedéssel töltheti el, hogy a mai napot ennek továbbfejlesztésére szánja, ám nem biztos, hogy a mostani a legmegfelelõbb alkalom erre. Fussa le a kötelezõ köröket, addig pedig hagyja egy kicsit a háttérben ülepedni a dolgot. Meglátja, ha nyugodtabb körülmények között, a késõbbiekben tér vissza az ügyre, sokkal többet fejlõdhet, mintha zaklatott körülmények között tesztelné frissen szerzett tudását.

6. A Bak valójában ambivertált típus

A Bak jegynél valójában úgy az introvertált, mint az extrovertált oldal fellehető, ő talán már az ambivertált jelzővel illethető a legpontosabban. Ő az egyik legintelligensebb csillagjegy, ezért pontosan tudja, mikor kell csöndben maradnia, és mikor nem, mikor hozza napvilágra az érzelmeit, s mikor jobb magába rejtenie azokat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ma kifejezetten bonyodalmas, mondhatni nehéz helyzetben találhatja magát az Bak, mely abból fakadhat, hogy két út közül nem tudja majd, melyiket is válassza, annyira homályba vész tekintete elõl az utak lehetséges végkimenetele. Az életben igen gyakran fordul ilyesmi elõ, hiszen biztosan a jövõbe senkise láthat. Az ön körül lévõk megpróbálhatják manipulálni a döntéseit, s, amellett, hogy valamelyest meghallgatja õket, azért igyekezzen objektív maradni. Persze, ezt könnyebb mondani, mint megtenni, de önnek biztosan sikerül remek intuíciói által kihoznia a legtöbbet a dologból, így joggal bízhat önmagában!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: