4. A Bika makacsul magába zárkózik

A Bika borzasztóan makacs és csökönyös típus. Változó hangulata miatt nem a legkönnyebb kijönni vele, amivel a környezete is többnyire tisztában van. Éppen emiatt megpróbálja az érzelmeit visszaszorítani, ami ugyanakkor befelé fordulóvá teszi őt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A mai napon erõs érzések dúlhatnak a Bikában, olyannyira, hogy ugyanolyan, már-már túlzó vehemenciával lesz képes lereagálni egy háborús fotót, mint egy, a küszöbön bukdácsoló kiscicát. Nem szabad ennyire szélsõségesen érzékenynek lennie, különben a túlzott empátia által teljesen megkeseredhetnek mindennapjai a világ szörnyûségeitõl, s, ne feledje, azzal csak ront a helyzeten, ha szomorúsága által ön is áldozatává, s így részévé válik a rossz dolgoknak. Az efféle impulzusok inkább erõsítsék, s merítsen ihletet és motivációt belõlük, hogy hol és hogyan segíthetne, hogy jobbá, szebbé tegye a világot, legyen szó bármíly apróságról is, amit mindezért tehet. Ön értékes ember és igenis sokat dobhat a latba munkálkodása egy szebb jövõért!

5. A Szűz hajlamos magába zárkózni

Különösen a Szűz nő tűnhet kemény diónak sokak számára. Borzasztóan gyanakvó ugyanis, ami persze introvertálttá, távolságtartóvá teszi őt. Inkább magába fojtja a szót, nehogy az érzelmei, a gondolatai napvilágra kerüljenek. Így biztos lehet, hogy a rosszul kiejtett szavakat nem lehet ellene felhasználni. És tényleg nem is, mert ki sem mondja azokat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A mai nap folyamán könnyen hatalmába kerítheti a Szüzet a romantikus vágy és a szenvedély. Olyan mélyen gyökerezõ érzelmei is a felszínre juthatnak, melyeket már rég elfeledettnek hitt. Ha esetleg nem rendelkezik partnerrel, hogy kiélhesse vágyait, érdemes az eme intenzív érzelmekbõl fakadó hevességét kreativitásba ölnie, melyet esetleg olyan mûvészeti ágakban is inspirálóan hasznosíthat, mint a festészet, a zene, vagy más egyéb képzõmûvészeti ág.

6. A Bak valójában ambivertált típus

A Bak jegynél valójában úgy az introvertált, mint az extrovertált oldal fellehető, ő talán már az ambivertált jelzővel illethető a legpontosabban. Ő az egyik legintelligensebb csillagjegy, ezért pontosan tudja, mikor kell csöndben maradnia, és mikor nem, mikor hozza napvilágra az érzelmeit, s mikor jobb magába rejtenie azokat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A Bakokban ma olyan romantikus szenvedély kelhet szárnyra, ami arra ösztönzi õket, hogy javítsák fizikai megjelenésüket, s ez által kihozzák külsejükbõl, amit csak lehet. Ennek fényében nem riadnak vissza az új dolgok kipróbálásától sem, mint amilyen egy új fogyókúra elkezdése, egy merész szabású ruha, vagy éppen egy új frizura kipróbálása. Most egyikkel sem nyúlhat nagyon mellé, így valószínûleg eléri a kívánt eredményt, amitõl sokkal jobban fogja érezni magát a bõrében, s ez másoknak is azonnal fel fog tûnni. Végül is ez volt a cél...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: