Ezek a csillagjegyek a hosszú távú, tartós kapcsolatra születtek. Nincsenek híján az alázatnak, a megértésnek, a türelemnek, ezért velük jó eséllyel tervezhetsz akár örökre is. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

A Bika

A Bika nem csak makacssága miatt tart ki a szerelme mellett. Ha úgy érzi a megfelelő emberrel hozta össze a sorsa, mindent belead, hogy működőképes lehessen a kapcsolat. Megbízható, hűséges típus, aki mindenkor tartja a szavát. Emellett arra is nagyon ügyel, hogy párkapcsolat ne laposodjon el, hiszen ő nem érné be az átlagossal.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Attól függetlenül, hogy ma nem igazán érzi jól magát, ne hagyja, hogy ez a rosszkedv, vagy akárcsak nyomott hangulat, tönkre tegye az egész napját, kedves Bika! Természetes, hogy elkeserítik az embert a világban sajnos nap, mint nap végbemenõ rossz dolgok, de ugyanakkor, ha mindig csak ilyesmivel törõdik az ember, s hagyja le is törni magát miattuk, attól az bizony még nem segít a helyzeten, sõt, csak tovább terjeszti a környezetében élõkre is a lehangoltságot. A drámai helyzetekre tehát inkább tettekkel és jó hangulatból fakadó lelkesedéssel próbáljon meg reagálni, legalább is amennyire lehetséges, hisz most ezzel tehet a legtöbbet magáért és másokért.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-26 - Ma sokat fejlõdhet kapcsolatuk, amennyiben kellõ idõ áll rendelkezésükre ahhoz, hogy...

A Rák

A Rák olyan fokú empátiával, megértéssel rendelkezik, hogy valójában nincs az a probléma vagy kétely, amit ne értene meg a partnere részéről. Nem mellesleg nagyon kedves és gondoskodó, igazi mintafeleség vagy mintaférj. Retteg a magánytól, ezért is tart ki tűzön-vízen, sőt egész életen át a választottja mellett.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai egy nagyon szerencsés nap lehet, már legalább is a pénzügyek, a karrier és a szerelem tekintetében, ugyanis az egészsége kicsit megrendülhet, s akár kellemetlen tünetekkel jelentkezõ, apróbb elváltozásokat is tapasztalhat magán, melyeket adott esetben érdemes lenne szakembernek is megmutatnia, biztos, ami biztos! Amúgy viszont élvezze ezt a mesés napot, mert ma valami olyasmi is sikerülhet, ami eddig még soha, s így az igazi csodák napja lehet a mai!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: