3. Az Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Az Oroszlán a legkisebb erőfeszítés nélkül bűvöli el a körülötte lévőket. Elég mindössze egyetlen vonzó és bájos mosoly vagy pillantás, és máris mindenki őt akarja megismerni. Alapból sincs problémája az önbizalommal, de társaságban egészen hihetetlenül magabiztos. Minél többen veszik őt körül, annál jobban érzi magát. A figyelem pedig arra inspirálja, hogy még inkább megmutathassa önmagát. Mindenről és mindenkivel képes csevegni, neki az ismerkedés sosem okoz problémát.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma könnyen úgy érezheti, hogy egyszerre száz fele kéne szakadnia ahhoz, hogy mindennel el tudjon végezni idõben. Ez persze lehetetlen, ugyanakkor olyan egészen új, váratlan praktikák juthatnak ez által eszébe, melyeket bevetve, amellett, hogy nagyban növelhetik hatékonyságát, még amúgy sem kis eszköztárát is hosszútávon gazdagíthatják. Ön amúgy is oda van a kihívásokért, így, ezt a szorongatott és minden erejét igénybe vevõ helyzetet egyébként amúgy is nagyon fogja élvezni!

4. A Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

A Mérleg vonzó külsejével és kedvességével könnyen illeszkedik be bármilyen társaságba. Pozitív kisugárzásával még a nagyobb partikon is könnyedén magára hívja a figyelmet, valójában a nélkül, hogy erre bármilyen erőfeszítést tenne. Nagyon szeret ismerkedni, szívesen beszélget ismeretlenekkel is, nagyon nyitott és barátságos csillagjegy. Minden helyzetben tudja, milyen szavakat használjon, sosem esik zavarba, amikor társalognia kell.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ne becsülje alá az emberek, jórészt érzelmek irányította cselekedeteit, kedves Mérleg! Nem is hinné, mennyien helyezik minden esetben érzelmeiket elõtérbe a realitás helyett, legyen bármirõl is szó. Ha ma sikerül ezt elfogadnia, vagy legalább kezelnie, akkor nagy bonyodalmaktól óvhatja meg magát, ha azonban nem, s méltatlankodik mások szürreális hozzáállásán bizonyos kérdések tekintetében, akkor higgye el, végül még nem csak, hogy figyelmen kívül fogják hagyni véleményét, hanem még el is fogják ítélni (látszólagos) érzéketlen hozzáállásáért. higgye el, ennyit pedig nem ér az egész!

5. A Nyilas (november 22 – december 21.)

A Nyilas talán a legnyitottabb csillagjegy. Rendkívül kíváncsi, nagyon szeret ismerkedni, ami mind-mind az önismeret útján segíti őt. Az utazásai során is szívesen beszélget a helyiekkel csupán azért, hogy minél több információt, érdekességet gyűjthessen. Nagyon könnyen kezdeményez beszélgetést bárkivel, néha egy picit talán túl könnyelműen is. Kétségtelen, őt nem zavarja, amikor ki kell lépnie a komfortzónájából.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma, különösen intenzíven jelentkezõ, intellektuális beállítottsága miatt, mindenképpen érdemes lenne szerveznie, csak így váratlanul, egy izgalmasnak ígérkezõ kulturális programot magának és akár barátainak is. Ez lehet egy mozizás, könyvtárlátogatás, vagy akár egy múzeumi tárlat megtekintése. Fura, de ma meglepõen jól érezheti magát egy ilyen program során még akkor is, ha elsõre nem is hangzik valami jól az egész! Talán lehet, hogy nem is az újdonsült program, hanem inkább az általa, ismerõseiben, barátaiban felszínre került, eddig ismeretlen tulajdonságok dobják fel így? Tesztelje!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: