Ezek a csillagjegyek a párkapcsolatban is igénylik az önállóságot. Másokhoz hasonlóan ők kevésbé ragaszkodóak, ami ugyanakkor nem jelenti, hogy ne lennének kitartóak, hűségesek. Ők valójában jól elvannak egyedül is. Te is köztük vagy? És a párod?

A Kos könnyen továbblép

Ameddig boldognak érzi magát a Kos a párkapcsolatában, addig mindenben számíthatsz rá. Amint megkérdőjelezed a közös jövőt, netalán megjelennek az első repedések a szilárdnak hitt párkapcsolatban, társad odaadása is a múlté. A Kos szereti a kalandot, egyszerűen irtózik az unalomtól. Amint úgy érzi, hogy a kapcsolat nem tud hova fejlődni, nem leli örömét a szexben, továbblép, és máshol keresi a boldogságot. Ha mindent megadsz neki, biztonságban tudhatod magad, ám ki tudja, ez mennyi ideig tart, vele ugyanis meglehetősen nehéz a tempót tartani.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Amennyiben egy nagyobb mûveletet, ügyintézést, esetleg utazást tervez, ne vágjon bele ma, ha lehet, inkább halassza máskorra az ilyesmit, mert a nap folyamán egy valóságos pechsorozattal kellhet szembenéznie. Ha mégsem tûr halasztást a dolog, akkor lelkiekben sajnos érdemes felkészülnie néhány bosszúságra, melyek miatt akár teljes kudarcba is fulladhat az eleinte jól induló ügyintézkedés. Legyen ma a szokásosnál is óvatosabb, testi épségét illetõen, mert akár apróbb sérülések is érhetik, ha nem vigyáz kellõképpen magára!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, akiben bátran bízhatsz: soha nem fognak átverni és megcsalni, örökké melletted lesznek

A Szűz jól elvan egyedül is

Amikor a Szűz szerelmes, maximálisan mögötted áll, ám amint elveszíti az érdeklődését irántad, valójában mindennek vége. A személyisége ebben nagyon hasonló a Koshoz. Habozik, hogy rád süsse, megcsalod, ám abban is döntésképtelen, hogy otthagyjon, és mindenféle bizonyíték nélkül lépjen ki a párkapcsolatból. Így vagy úgy, ha igazán szereted őt, a hűségét illetően nem lehet panaszod, ám amint kiszeret belőled – az ok már másodlagos –, bottal ütheted a nyomát. Valójában ő nagyon jól elvan egyedül is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

Ma váratlan látogatók zavarhatják meg bokros napi teendõinek elvégzése közben, s könnyen lehet, hogy enged egy olyan csábító ajánlatnak is, ami elvonja aktuális dolgai mellõl. Ha végül is várhat még egy kicsit, amivel éppen foglalatoskodott, engedjen az invitálásnak, ha viszont úgy érzi, tényleg jobb lenne, ha végezne azzal, amit épp csinál, akkor viszont nyugodtan mondjon nemet. Mind az ajánlattevõ, mind pedig a többiek is meg fogják érteni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Bak gyakran rosszul választ

A Bak korántsem tartozik a leghűségesebb csillagjegyek, ám nem reménytelen vele a helyzet. Szorult beléje annyi felelősségtudat, hogy érezze a helyes lépéseket. A legnagyobb gondot esetében nem is az odaadás jelenti, hanem hogy nem a megfelelő társat tünteti ki vele. Többször is rosszul választ párt, olyanok mellett köt ki, akiknek esze ágában sincs hosszú távra tervezni, és az elköteleződéstől is félnek. S hiába támogatja társát mindenben, ha a másik nem érdemli meg. S miután előbb-utóbb rájön, hogy a párkapcsolatban nincs keresnivalója, így ő is továbbáll.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-25)

A Bak ma váratlanul betekintést nyerhet egy olyan ügy részleteibe, melybõl sokat tanulhat, s ez felvillanyozhatja, ugyanakkor, ahogy egyre inkább belemerül a dolgokba, annál inkább kezd összekuszálódni a fejében minden. A megoldás és a lényeg ott van az orra elõtt, csak meg kell találnia a sorok között! Ha pedig ma mindez nagyon nem sikerülne, a meglelt anyag végül is most már a holnap során is rendelkezésére áll, így akár el is napolhatja a további tanulmányozást, hátha akkor már sokkal világosabb lesz majd minden. Aludjon rá egyet!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: