Ezek a csillagjegyek a párkapcsolatban is igénylik az önállóságot. Másokhoz hasonlóan ők kevésbé ragaszkodóak, ami ugyanakkor nem jelenti, hogy ne lennének kitartóak, hűségesek. Ők valójában jól elvannak egyedül is. Te is köztük vagy? És a párod?

A Kos könnyen továbblép

Ameddig boldognak érzi magát a Kos a párkapcsolatában, addig mindenben számíthatsz rá. Amint megkérdőjelezed a közös jövőt, netalán megjelennek az első repedések a szilárdnak hitt párkapcsolatban, társad odaadása is a múlté. A Kos szereti a kalandot, egyszerűen irtózik az unalomtól. Amint úgy érzi, hogy a kapcsolat nem tud hova fejlődni, nem leli örömét a szexben, továbblép, és máshol keresi a boldogságot. Ha mindent megadsz neki, biztonságban tudhatod magad, ám ki tudja, ez mennyi ideig tart, vele ugyanis meglehetősen nehéz a tempót tartani.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Meglehet, hogy mára mindent jól eltervezett, mégis, a napi rutin most könnyen borulhat, ami ezúttal talán nem is olyan rossz, kedves Kos. Lazítson egy kicsit, s hagyja, hogy ma oda sodorja az élet, ahová csak akarja! Lehet, hogy messzebbre juthat, mint képzelné!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Van 3 csillagjegypár, akik arra születtek, hogy együtt találják meg a boldogságot. Ők azok!

A Szűz jól elvan egyedül is

Amikor a Szűz szerelmes, maximálisan mögötted áll, ám amint elveszíti az érdeklődését irántad, valójában mindennek vége. A személyisége ebben nagyon hasonló a Koshoz. Habozik, hogy rád süsse, megcsalod, ám abban is döntésképtelen, hogy otthagyjon, és mindenféle bizonyíték nélkül lépjen ki a párkapcsolatból. Így vagy úgy, ha igazán szereted őt, a hűségét illetően nem lehet panaszod, ám amint kiszeret belőled – az ok már másodlagos –, bottal ütheted a nyomát. Valójában ő nagyon jól elvan egyedül is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Ma némi ellenállásba ütközhet az által, kedves Szûz, hogy bizonyos emberek a környezetében, meglehetõsen görcsösen ragaszkodnak a berögzült dolgokhoz, s egyszerûen képtelenek befogadni az újat, amit ön képvisel. Ne hagyja, hogy kedvét szegjék, ön csak folytassa innovatív törekvéseit, s elõbb utóbb célt fog velük érni, ha elég kitartó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Bak gyakran rosszul választ

A Bak korántsem tartozik a leghűségesebb csillagjegyek, ám nem reménytelen vele a helyzet. Szorult beléje annyi felelősségtudat, hogy érezze a helyes lépéseket. A legnagyobb gondot esetében nem is az odaadás jelenti, hanem hogy nem a megfelelő társat tünteti ki vele. Többször is rosszul választ párt, olyanok mellett köt ki, akiknek esze ágában sincs hosszú távra tervezni, és az elköteleződéstől is félnek. S hiába támogatja társát mindenben, ha a másik nem érdemli meg. S miután előbb-utóbb rájön, hogy a párkapcsolatban nincs keresnivalója, így ő is továbbáll.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Igyekezzen minél lazábbra venni ma mindent, s, a külsõségek helyett, koncentráljon csakis az igazán fontos dolgokra, kedves Bak. Annál is inkább, mivel számíthat most egy váratlan meglepetésre, ami nagyon jól fog esni, s ami mögött megeshet, hogy több van, mint amennyi elsõre látszik!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: