Ezek a csillagjegyek a párkapcsolatban is igénylik az önállóságot. Másokhoz hasonlóan ők kevésbé ragaszkodóak, ami ugyanakkor nem jelenti, hogy ne lennének kitartóak, hűségesek. Ők valójában jól elvannak egyedül is. Te is köztük vagy? És a párod?

A Kos könnyen továbblép

Ameddig boldognak érzi magát a Kos a párkapcsolatában, addig mindenben számíthatsz rá. Amint megkérdőjelezed a közös jövőt, netalán megjelennek az első repedések a szilárdnak hitt párkapcsolatban, társad odaadása is a múlté. A Kos szereti a kalandot, egyszerűen irtózik az unalomtól. Amint úgy érzi, hogy a kapcsolat nem tud hova fejlődni, nem leli örömét a szexben, továbblép, és máshol keresi a boldogságot. Ha mindent megadsz neki, biztonságban tudhatod magad, ám ki tudja, ez mennyi ideig tart, vele ugyanis meglehetősen nehéz a tempót tartani.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, annak ellenére, hogy közösen másokkal nagy sikereket érhet el, bosszantó apróságokkal is kellhet számolnia, esetleg nem jön meg egy várva-várt visszajelzés egy fontos valakitõl, talán valaki áthúzza számításait. Ne aggódjon, kedves Kos, szerencsésebben végzõdhet a dolog, mint hinné, addig is örüljön annak, ami jó!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A 4 legvonzóbb férfi csillagjegye alapján! A negyedik igazi meglepetés!

A Szűz jól elvan egyedül is

Amikor a Szűz szerelmes, maximálisan mögötted áll, ám amint elveszíti az érdeklődését irántad, valójában mindennek vége. A személyisége ebben nagyon hasonló a Koshoz. Habozik, hogy rád süsse, megcsalod, ám abban is döntésképtelen, hogy otthagyjon, és mindenféle bizonyíték nélkül lépjen ki a párkapcsolatból. Így vagy úgy, ha igazán szereted őt, a hűségét illetően nem lehet panaszod, ám amint kiszeret belőled – az ok már másodlagos –, bottal ütheted a nyomát. Valójában ő nagyon jól elvan egyedül is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Mivel általában nagyon energikus, ma kissé nehezen viselheti, ha vánszorognak ön körül a dolgok, különösen, hogy most nagyobb ráhatással sem lehet a nagyobb hatékonyságra. A legjobb taktika az lenne, ha igazodna ehhez a faramuci helyzethez, s üres perceire kitalálna valami tartalmas elfoglaltságot, amivel addig egy más területen elõrébb haladhat.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A Bak gyakran rosszul választ

A Bak korántsem tartozik a leghűségesebb csillagjegyek, ám nem reménytelen vele a helyzet. Szorult beléje annyi felelősségtudat, hogy érezze a helyes lépéseket. A legnagyobb gondot esetében nem is az odaadás jelenti, hanem hogy nem a megfelelő társat tünteti ki vele. Többször is rosszul választ párt, olyanok mellett köt ki, akiknek esze ágában sincs hosszú távra tervezni, és az elköteleződéstől is félnek. S hiába támogatja társát mindenben, ha a másik nem érdemli meg. S miután előbb-utóbb rájön, hogy a párkapcsolatban nincs keresnivalója, így ő is továbbáll.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Bár megvan minden mentális képessége ahhoz, hogy teljesítse a mára kitûzött céljait, mégis, mintha elhagyná kreativitása, szinte vánszorogva haladhat dolgaival. Ne feszélyezze magát, kedves Bak, az most csak rontana a helyzeten, inkább használja azt, amije van, például makacsságát, s csak azért is csinálja meg, amit szeretett volna!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: