A Kos az egyik legérzékenyebb csillagjegy

Érthető, ha a Kos tart attól, hogy megbántják, hiszen olyannyira tisztában van az érzelmeivel, a sebezhetőségével, hogy szinte főállással ér fel kontroll alatt tartania magát. Rámenősnek, akaratosnak, rendkívül temperamentumosnak tűnhet, ám ő az egyik legérzékenyebb csillagjegy, s nem veri nagydobra, amikor lelkileg szenved. Megérzi, amikor csőbe fogják húzni, mégis hagyja, s nem tesz ellene semmit.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül sok behatás érheti, kedves Kos, melyek kapcsán, bizonyos elõérzetei támadhatnak, amik fontos planetáris üzeneteket hordozhatnak. Elemezze benyomásait, mert azok most nagy segítségére lehetnek egy vállalkozás sikeresebbé tételében!

Az Ikrek nagyon sebezhető csillagjegy

Az Ikrek valójában könnyedén lepattintja a többieket. Ő még a barátoknak is csak ritkán nyílik meg, olyan, mintha elugrana az érzései elől, hiszen így nem kell azokról tudomást vennie. Érzéseiben ő is nagyon sebezhető, ezért úgy próbálja elejét venni a bántásoknak, hogy barátaival és a szeretteivel szemben a legváratlanabb pillanatban rideggé válik. Nem bírja elviselni, amikor a lelkébe taposnak, ezért azzal próbálja óvni magát, hogy a szeretet és a kedvesség minden formáját leveszi a palettájáról.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Az ép testben, ép lélek alapja a pozitív látásmód, ami minden akadályon képes átlendíteni az embert, kedves Ikrek, legyen bármekkora is a baj! A megoldás kulcsa most abban rejlik, mennyire is fogja fel feladatnak, mintsem problémákat a felmerülõ dolgokat, melyekkel, ha sikerül megbirkóznia, nem csak eredményesebbnek, de sokkal boldogabbnak is fogja érezni majd magát!

6 csillagjegy, akinek a legrosszabb elképzelése van a bizalomról. Ha a párod is köztük van, vigyázz vele!

A Skorpió retteg, hogy megbántják mások

A kontrollmániás Skorpió mindig mindent az irányítása alatt akar tartani, így azt is, hogy a többiek hogyan viszonyulhatnak hozzá, vagy milyen módon bánthatják meg őt, és ez milyen eséllyel fog bekövetkezni. S miután bizalom kérdésében nem ismer tréfát, így amint feltételezi, hogy a másik megcsalja, a lelkébe tapos, azonnal szakít vele. Hiába, borzasztóan tart a fájdalomtól, a bánattól, ezért már azelőtt ellenségesen bánik a párjával, a barátokkal, hogy igazán közel engedte volna őket magához.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül jól mûködhet ön és szerettei között a kommunikáció, kedves Skorpió, így érdemes minél többet beszélgetniük, melyek során esetleg érinthetnének olyan témákat is, amelyek eddig kissé ingoványos terepnek bizonyultak. Nagy eséllyel kerülhet most pont egy ilyen ügy végére, ami igencsak feldobhatja a napot!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: